Elektronik 9070XT + 7800X3D sistem 59.000 TL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xitana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 498
  • Etiketler Etiketler
    sistem
AMD'nin bu kadar sorunlu olma nedeni aslında bunlar. Sistem parçalarının çok daha stabil olması gerek. Bu yüzden bence AMD sistemde PSU oldukça önemli bir bileşen.

AMD'nin bu kadar sorunlu olma nedeni aslında bunlar. Sistem parçalarının çok daha stabil olması gerek. Bu yüzden bence AMD sistemde PSU oldukça önemli bir bileşen.
Nebi Akgün'ün bir tane videosu var bu stabilite konusunda. RAM, PSU ve diskte sorun olduğunda patlıyor. Sonra da suçu 9080 XT ye atıyorlar. Haklısınız.

Kasayı ve soğutucuyu o kadar attırmak yerine anakartı arttırabilirdin, indirim bitti zaten.

Aldım hocam kasaya hevesim vardı. Soğutucuyu eksik buldum. 360mm almam lazım diye düşünüyorum hatta X3D ısınan bir işlemci. Anakartın da çok aşırı düşük kaldığını düşünmedim.

SSD markası pek güven vermedi.
WD, Western Digital, Seagate ile bu sektörde zirvedeki iki firmadan birisi oldu yıllarca. SN black gayet iyi. DRAM'i de var.

Ayrıca techolat kuralı gamepower, frisby, powerboost gibi markalar hariç olmak üzere; markaya değil, modele göre değerlendirme yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…