9070XT BlueStacks "WattMan" hatası

mertrey30

Gelişen
9070XT ve R7 9700X işlemcili PC'yi yeni aldım. BlueStackks uygulamasında oyunu 2 pencereden ayrı ayrı oynuyorum; sürekli ekran gidip geliyor. "Sürücü zaman asımına uğradı" hatası alıyorum (wattman). Hevesim kursağımda kaldı cidden. Sistemi yeni aldım. Driverler güncel, tek yaptıgım BIOS'tan AMD EXPO ayarını açmak, baska bir şey yapmadım. Ne olur çözümü bulan paylassın. Ayrıca CS2oynuyorum fakat hiç hata almadım, bir tek BlueStacks'da hata alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS üzerinden SVM modu açtınız mı? Kapalıysa açarak test edin sorun devam ediyorsa DDU ile güvenli modda sürücüleri temizleyip tekrar kurun.
Bu arada Power Supply marka modeli ve güç değeri nedir? Eliniz değmişken tüm bileşenleri bildirmenizde fayda var.

BlueStacks grafik ayarlarında OpenGL yerine DirectX veya tam tersi deneyin. ''sfc /scannow'' komutunu CMD üzerinden yönetici olarak çalıştırın. DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar temiz kurulum yapın. Son olarak bunlar işe yaramazsa TdrDelay ayarını değiştirmenizi isteyeceğim.

Benzer sorunu Wallpaper Engine ile yaşıyordum. Oyun içerisindeyken herhangi bir sorun yokken masaüstünde emülatörü açtığımda bu LDPlayer'ya da bluestaks fark etmeksizin crash yiyordum sizin gibi. Daha sonra oyunları pencere modun da açtım ve crash yemeye devam ettim. Canlı duvar kâğıdını kapatınca tüm sorunum çözüldü. Canlı duvar kâğıdı kullanıyor musunuz?

WattMan?

BIOS'tan dahili GPU'yu (integrated Graphics) kapatın, AMD cleanup ile sürücüleri kaldırın, sistemi yeniden başlatıp tekrar kurun.

Chipset sürücüsü kurulu olsun.

@mertrey30

İşe yaramadı hocam.

WattMan?

BIOS'tan dahili GPU'yu (integrated Graphics) kapatın, AMD cleanup ile sürücüleri kaldırın, sistemi yeniden başlatıp tekrar kurun.

Chipset sürücüsü kurulu olsun.

@mertrey30
Yaptım hocam, işe yaramadı.

RAM'ler kaç MHz? Hangi slotlara takılı?
Böyle hocam:

O ayar zaten açık hocam.
Corsair RM850e.

Çok teşekkür ederim hocam. Kullandığım kartın modeli Asus Prime RX 9070 XT modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…