7800X3D'de alınabilir sizin kararınız ama ben 9700X alırdım. Bu ikisi birbirine yakın işlemciler zaten. 7 bin lira farka değmez.
Detaylar
Kim cevapladı?Emircan60TR
Uzman
Stok mevcut, hocam. İşlemci değişikliği yaparsanız alabilirsiniz; mevcut sistem ile birlikte verilen işlemci bitmiş.Buradan da test videosuna bakabilirsiniz.
Stok mevcut, hocam. İşlemci değişikliği yaparsanız alabilirsiniz; mevcut sistem ile birlikte verilen işlemci bitmiş. Buradan da test videosuna bakabilirsiniz
Hocam bu sistemde anakart çeşitliliği yeterli değil, hem içindeki anakartlar çok da kaliteli değil galiba. Ben ilk hazır sistemi ya 9700X ile ya da 7800X3D ile alacağım, öneriler için teşekkürler. XPG'nin kyber PSU'su iyi mi? Bilginiz var mı?
Emircan60TR
Uzman
Hocam, microATX kartlar olduğu için evet, özelliklerine bakacak olursak ATX anakartlara kıyasla daha az yer ve bileşen içerir. Bu önerdiğim sistem f/p gibi bir şey; sistem toplamak lüks oldu, kendim bizzat şahidim. Değdi mi dersen, değdi. Yaklaşık 120-150 bin TL civarında masraf yaptım, monitör de dahil. Umarım kendince sana en uygun olan sistemi alıp oyunlarda keyfini çıkarırsın.Hocam bu sistemde anakart çeşitliliği yeterli değil, hem içindeki anakartlar çok da kaliteli değil galiba. Ben ilk hazır sistemi ya 9700X ile ya da 7800X3D ile alacağım, öneriler için teşekkürler. XPG'nin kyber PSU'su iyi mi? Bilginiz var mı?
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-