Hocam tabiri caizse gamlı baykuş gibisiniz :D. Durun yanmayalım yahu :D.

Yani bana göre bir şey yok, sizin malınız sizin paranız, zarar görmeyin diye bu önerilerde bulunuyorum.

Tek kablo ile 300W kart kullanan da var, 250W kullanıp soketi eriyende var, yani risk bu işler, diğer forumda varsa erime veya kapanma konusu paylaşayım burada.

Yani bana göre bir şey yok, sizin malınız sizin paranız, zarar görmeyin diye bu önerilerde bulunuyorum.

Tek kablo ile 300W kart kullanan da var, 250W kullanıp soketi eriyende var, yani risk bu işler, diğer forumda varsa erime veya kapanma konusu paylaşayım burada.

Estağfurullah takılıyorum <3. konu hakkında siz daha bilgilisiniz tabii ki.

Hocam ben zaten maksimum 2 ay hadi taş çatlasın 3 ay bu PSU ile giderim.

370 watt ile 2 ay GTX 590 kullandım hala kullanıyorum.

Yani şimdi PSU'da 4 tane çıkış var, 2 tane kablo 4 soket var siz tek kablo 2 soket ile 370W çeken kart kullanıyorsunuz öyle mi? Amaç nedir?

Ayrıca tek kablodan 370W uzun süre güç çekildiği gözümle görsem yine inanmam o ayrı.