Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selamlar,

Poco X7 Pro kullanıyorum. Maalesef orijinal kablosunu kaybettim ve elimdeki mevcut kablo hızlı şarj etmiyor. Yarın Kıbrıs'a döneceğim için internetten alma şansım yok. Almam gereken kablonun özellikleri neler olmalı? Alırken neye bakarsam hızlı şarjı desteklediğini anlayabilirim? Üzerinde bunu belirten bir ibare genelde olmuyor.

Teşekkürler.

5 amper 90 W'ı geçecek bir kablo almanız gerekiyor.

@Ethem Efe ben de bu markayı önerecektim sana. Aynı kabloyu sipariş verdim, işe yarayacaktır. Baseus güzel marka al.

Ek olarak promosyon var 1.000 TL üzerine %10 işine yarayacak başka şeyler de varsa kaçırma derim.

@Ethem Efe ben de bu markayı önerecektim sana. Aynı kabloyu sipariş verdim, işe yarayacaktır. Baseus güzel marka al.

Ek olarak promosyon var 1.000 TL üzerine %10 işine yarayacak başka şeyler de varsa kaçırma derim.

Teşekkürler, maalesef bu ay için param kalmadı :/ yarın eve dönüyorum. Kardeşim biraz daha burada, ona söyleyeyim getirsin benim için dönerken. 1.000 TL üzerine senin aldığın bir şey var mı? Aklıma bir şey gelmedi açıkçası şu an.

50 TL kupon da var bu arada, haber vereyim dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, maalesef bu ay için param kalmadı :/ yarın eve dönüyorum. Kardeşim biraz daha burada, ona söyleyeyim getirsin benim için dönerken. 1.000 TL üzerine senin aldığın bir şey var mı? Aklıma bir şey gelmedi açıkçası şu an.
İhtiyacın varsa bak, yoksa alma zaten boş ver.

Ben odam için priz aldım, çok uyguna geldi bu indirimle de birlikte.

Çok lazım olursa almak zorunda kalırsan, 500 TL civarı Oppo marka kablo da alabilirsin 6 amper 100W değerinde olsun her zaman iş yapar, Honor falan denk gelirse alabilirsin. Bazen fiyatları uygun oluyor.

Çok lazım olursa almak zorunda kalırsan, 500 TL civarı Oppo marka kablo da alabilirsin 6 amper 100W değerinde olsun her zaman iş yapar, Honor falan denk gelirse alabilirsin. Bazen fiyatları uygun oluyor.
Ben bu kabloyu kullanıyorum, öneririm. Watt göstergeli olduğu için biraz pahalı.

Teşekkürler, şimdilik ihtiyacım yok gibi, 100W değerine sahip bir adaptör alacağımı sanmıyorum yakın zamanda, destekleyen cihazım yok.

İhtiyacın varsa bak, yoksa alma zaten boş ver.

Ben odam için priz aldım, çok uyguna geldi bu indirimle de birlikte.
Priz alabilirim aslında, hangisini aldınız? İşimi görebilir.