90x40 mouse pad önerisi

termalmacun

Başarılı
Şu anda bunun 70x30 olanını kullanıyorum, masayı değiştirince çok fazla boşluk kaldı ve bundan memnun değilim o yüzden 90x40 olanını almayı düşünmüyorum. Bunu düşündüm nasıldır? Kare önerisi de yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Buna bakabilirsiniz, kumaşı Klasse'den daha kaliteli ve yüzeyi daha hızlı.

Kare yüzey istiyorsanız Xrades'in mousepadleri de güzeldir.

Önerileriniz için teşekkürler, sanırım Wraith olanı satın alacağım. Kare mantıklı geldi ancak masa çok boş gözükecek.

Önerileriniz için teşekkürler, sanırım Wraith olanı satın alacağım. Kare mantıklı geldi ancak masa çok boş gözükecek.
Diğerlerinde var mi bilmiyorum da Wraith'dekinde sıvı tutmama özelliği var. Mouse pad sıvıyı tutmayı engelliyor bildiğin. SS leri vardı.
+ Siyah olanı siyah değil, koyu gri. Kendim kullanıyorum.

Dünden beri kullanıyorum gayet güzel profesyonel ürünlerle karşılaştırma ama esporcu değilsen memnun eder.

Bütçeyi düşürürsem düşünebilirim aslında desenleri hoşuma gitti, mouse takılması gibi sorunlar yaratıyor mu veya dikişler çıktı mı?

Diğerlerinde var mi bilmiyorum da Wraith'dekinde sıvı tutmama özelliği var. Mouse pad sıvıyı tutmayı engelliyor bildiğin. SSleri vardı.
+ Siyah olanı siyah değil, koyu gri. Kendim kullanıyorum.

Sıvı tutma özelliği ne işe yarıyor hocam?

Dikişleri beklentimin üstünde güzel duruyor kusursuz diyebilirim. Evde 5 6 tane farklı mouse var bazıları 15 senelik Migros' dan alınma mouse ama hepsi pürüzsüz akıyor. Bunla birlikte beyaz mouse aldım uyumlu olsun diye ben bu deseni seçtim ama diğer desenleri de güzel.

Bütçeyi kısıp bunu alacağım, teşekkürler.

Bu deseni aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…