termalmacun
Başarılı
www.xrades.com
Ben bunu kullanıyorum gayet güzel değerlendirebilirsin:
Buna bakabilirsiniz, kumaşı Klasse'den daha kaliteli ve yüzeyi daha hızlı.![]()
Wraith Studio Jungle Maze Deskmat
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kare yüzey istiyorsanız Xrades'in mousepadleri de güzeldir.
Mousepad - Gaming ve Ofis Mouse Pad Modelleri | Xrades
Premium kalitede mousepad modelleri. Gaming ve ofis kullanımı için ideal, farklı renk ve boyutlarda mousepad seçenekleri. Hızlı kargo ve güvenli alışveriş.www.xrades.com
F/P olarak öneridir.![]()
GoLite Basic - 90x40 Gaming Mouse Pad Kaymaz Taban Geniş Dayanıklı Oyuncu Mousepad Kontrol Fare Altlığı Xl - Fiyatı, Yorumları
Basic - 90x40 Gaming Mouse Pad Kaymaz Taban Geniş Dayanıklı Oyuncu Mousepad Kontrol Fare Altlığı Xl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Diğerlerinde var mi bilmiyorum da Wraith'dekinde sıvı tutmama özelliği var. Mouse pad sıvıyı tutmayı engelliyor bildiğin. SS leri vardı.Önerileriniz için teşekkürler, sanırım Wraith olanı satın alacağım. Kare mantıklı geldi ancak masa çok boş gözükecek.
Dünden beri kullanıyorum gayet güzel profesyonel ürünlerle karşılaştırma ama esporcu değilsen memnun eder.Minesk 90X40 CM XXL Gaming Mouse Pad [High Density Hybrid Kumaş] [Kaymaz Taban] [Yüksek Çözünürlüklü Baskı] Fare Altlığı Oyuncu Mousepad (Açık Gri İzohips, 90x40) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Minesk 90X40 CM XXL Gaming Mouse Pad [High Density Hybrid Kumaş] [Kaymaz Taban] [Yüksek Çözünürlüklü Baskı] Fare Altlığı Oyuncu Mousepad (Açık Gri İzohips, 90x40) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Diğerlerinde var mi bilmiyorum da Wraith'dekinde sıvı tutmama özelliği var. Mouse pad sıvıyı tutmayı engelliyor bildiğin. SSleri vardı.
+ Siyah olanı siyah değil, koyu gri. Kendim kullanıyorum.
Dikişleri beklentimin üstünde güzel duruyor kusursuz diyebilirim. Evde 5 6 tane farklı mouse var bazıları 15 senelik Migros' dan alınma mouse ama hepsi pürüzsüz akıyor. Bunla birlikte beyaz mouse aldım uyumlu olsun diye ben bu deseni seçtim ama diğer desenleri de güzel.Bütçeyi düşürürsem düşünebilirim aslında desenleri hoşuma gitti, mouse takılması gibi sorunlar yaratıyor mu veya dikişler çıktı mı?
Sıvı tutma özelliği ne işe yarıyor hocam?
Dikişleri beklentimin üstünde güzel duruyor kusursuz diyebilirim. Evde 5 6 tane farklı mouse var bazıları 15 senelik Migros'dan alınma mouse ama hepsi pürüzsüz akıyor. Bununla birlikte beyaz mouse aldım uyumlu olsun diye ben bu deseni seçtim ama diğer desenleri de güzel.
Eki Görüntüle 244916