Bütçe
95.000 TL
@Ayhan Dönmez Abi, hâlihazırda kullandığım Windows 11 Pro için dediğin kullanım oranına düşmesi için hangi ayarlar hangi programla kapatılmalı? Şu an mesela %50 ram kullanımında oyunlarda 42-43 derece maksimum Ram. Ancak kullanımı düşürürsek sıcaklık ve stabiliteye etkisi olur mu?

Ciddi fark olmaz... Winutil ve Winhance öneririm. Telemetri için OOSU10 iş görüyor. Hazır modifiye en rahatı, tek restart sonrası 60 işlem, 1.5 GB boşta kullanım var. 1x16 GB için biçilmiş kaftan... Atlas, Riva vs. denemedim. Yerli ve milli tercih ediyorum...

Ciddi fark olmaz... Winutil ve Winhance öneririm. Telemetri için OOSU10 iş görüyor. Hazır modifiye en rahatı, tek restart sonrası 60 işlem, 1.5 GB boşta kullanım var. 1x16 GB için biçilmiş kaftan... Atlas, Riva vs. denemedim. Yerli ve milli tercih ediyorum...
Yerli milli olan hangisi abi? Ben kendim yapıyorum ntlite ama pek bişey sildirmiyor hazır hafif iso varsa onu kullanayım direkt.

Yerli milli olan hangisi abi? Ben kendim yapıyorum ntlite ama pek bişey sildirmiyor hazır hafif iso varsa onu kullanayım direkt.

TNCTR'den TR_by LTSC ya da Pro'su başarılı... 1x16 GB için tavsiye ederim. Boşta 1.5/2 kullanım var RAM temizliği ile ve 60 işlem. FACEIT belki sorun yaratabilir LTSC ya da modifiyeler. Onun harinde sorun yok. Store, Xbox istek dahilinde kurulabilir bu tarz sistemlere...

@X99 iletir. Forumdaki Windows 11 konularında kurulum dahil dikkat edilmesi gereken noktaları paylaştım...

TNCTR'den TR_by LTSC ya da Pro'su başarılı... 1x16 GB için tavsiye ederim. Boşta 1.5/2 kullanım var RAM temizliği ile ve 60 işlem. FACEIT belki sorun yaratabilir LTSC ya da modifiyeler. Onun harinde sorun yok. Store, Xbox istek dahilinde kurulabilir bu tarz sistemlere...

@X99 iletir. Forumdaki Windows 11 konularında kurulum dahil dikkat edilmesi gereken noktaları paylaştım...
Teşekkür ederim deniycem hocam

Hocam indirdim ISO'yu direkt Rufus ile diske yazıp kullanmıyor muyum başka şekilde mi oluyor? Dediğiniz dosya da çıkmadı bu arada.

Dosya Windows'u kurduktan sonra çıkar, ISO'yu Rufus ile yazdırın, Rufus ile hesap adı oluşturmayın, Windows'u kurarken oluşturun.

Ciddi fark olmaz... Winutil ve winhance öneririm. Telemetri için oosu10 iş görüyor. Hazır modifiye en rahatı, tek restart sonrası 60 işlem, 1.5 GB boşta kullanım var. 1x16 GB için biçilmiş kaftan... Atlas, riva vs. denemedim. Yerli ve milli tercih ediyorum...

Eyvallah abi. Takibindeyim biliyorsun 😉.