Hayırlı akşamlar, arkadaşım oyun için dizüstü bilgisayar arıyor. Bütçesi €1.000-1.800 (53.000-96.000 TL) arasında olan, hem de bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlar nedir? İlla üst limiti zorlamaya gerek yok bence, bu aralıkta fiyatını hak eden cihazı önerebilirseniz çok güzel olur.
Önceki sistemi Asus TUF RTX 3060 birşeydi ondan daha iyi istiyor.
Bunu görmüştüm, kronik sorunu var mıdır, bilginiz var mı? Acer bu seriyi Hindistan'da üretiyor diye görmüştüm; kasa kalitesi pek iyi değil diye hatırlıyorum.
@Duran1223, kronik rapor edilen herhangi bir problemi yok serinin. Hindistanda üretilip üretilmemesi önemli değil. MSI dediğiniz markanın bir çok ürünü Tayvanda üretiliyor. Lenovo LOQ serisinin kronik problemleri de Hindistan üretimde patlamıştı. Burada problem olan üretildiği yer değil, cihazın genel kalitesi.
Kasa kalitesi sert plastikten. Piyasada Metal kasa cihazlarda var, yok değil. Ancak bu da fiyatı arttıyor. Yani 5070Ti almak varken de neden 8 GB mGPU alasınız ki.
Boyutundan kaynaklı genel kullanımda aşırı memnun edecektir Nitro 18. Ayrıca; boyutunun büyük olması blokların uzamasını, fan çapının da büyümesini sağlıyor. Yani soğutmaya ekstra katkı sağlıyor.
İçerisindeki CPU benim güncel en favori CPU modelim. Acayip verimli çalışıyor. 8C/16T yapıda genel kondisyonda çok iyi, GPU için de besleyici bir model.
Cihazın kasasını açtığınızda sizi böyle bir manzara karşılayacak. Gayet derli toplu, güzel bir işçilik var burada.
Kısacası ben cihazın alınmaması için herhangi bir sebep görmüyorum. Alın gitsin.
@Duran1223, kronik rapor edilen herhangi bir problemi yok serinin. Hindistan da üretilip üretilmemesi önemli değil. MSI dediğiniz markanın birçok ürünü Tayvan'da üretiliyor. Lenovo LOQ serisinin kronik problemleri de Hindistan üretimde patlamıştı. Burada problem olan üretildiği yer değil, cihazın genel kalitesi.
Kasa kalitesi sert plastikten. Piyasada metal kasa cihazlarda var, yok değil. Ancak bu da fiyatı arttıyor. Yani 5070 Ti almak varken de neden 8 GB mgpu alasınız ki.
Boyutundan kaynaklı genel kullanımda aşırı memnun edecektir Nitro 18. ayrıca; boyutunun büyük olması blokların uzamasını, fan çapının da büyümesini sağlıyor. Yani soğutmaya ekstra katkı sağlıyor.
İçerisindeki CPU benim güncel en favori CPU modelim. Acayip verimli çalışıyor. 8C/16T yapıda genel kondisyonda çok iyi, GPU için de besleyici bir model.
Eyvallah sağ olun cevabınız için bunu da aldım listeye. Hindistan olayı olarak kasadan kastım hata değil de montaj hatasından bahsediyordum yorumlarında ışık sızması gibi kasa montajında sıkıntı olduğu yazıyordu veya onlar direkt karşıma çıkmış olabilir.
@Duran1223, anladım neyden bahsettiğinizi. Işık sızması olan kasalar V15 kasa cihazlar. Ayrıca onlar sıcak havanın ekrana vurmasından kaynaklı sararma da yapıyor. Merak etmeyin, bunlarda öyle bir problem bulunmuyor.