Hocam bir sorum olacak, bu gaming gecesi ürünlerinin iade edilmiş ürünler olduğu iddia ediliyor. Birçok siparişte orijinal bantlar yokmuş. İade edildiyse bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Doğru mu bu ve sorun çıkarır mı? Bir de 2K için 5080 gerekli mi?

Gaming gecesi hakkında pek bir bilgim yok bir şey diyemem. 5080 gibi bir karta bence 4K yakışır :D fakat 2K da sorun olmza.

Hoacm bir de bu sistemde içime sinmeyenleri sizle paylaşmak istiyorum: AiO 3 fanlı olmasını isterdim ve attığım Lian Li kasa her zaman tercihimdir. Mesela Galax modeli iner mi gaming gecesinde, o zaman belki dediğim şeyleri değiştiririz. Zaten 1000TL AiO için, 2300TL de kasa için gerekli.

Gaming gecesi hakkında pek bir bilgim yok bir şey diyemem. 5080 gibi bir karta bence 4K yakışır :D fakat 2K da sorun olmza.

Evet, ben de onu kastediyorum. 2K için 10bin TL ekstra gerekli mi? Tabii amacım uzun yıllar oynamak onu da söylemeden geçmeyeyim.

Hoacm bir de bu sistemde içime sinmeyenleri sizle paylaşmak istiyorum: AiO 3 fanlı olmasını isterdim ve attığım Lian Li kasa her zaman tercihimdir. Mesela Galax modeli iner mi gaming gecesinde, o zaman belki dediğim şeyleri değiştiririz. Zaten 1000TL AiO için, 2300TL de kasa için gerekli.

Evet, ben de onu kastediyorum. 2K için 10bin TL ekstra gerekli mi? Tabii amacım uzun yıllar oynamak onu da söylemeden geçmeyeyim.

3 fanlı sıvı soğutucu bütçeni aşar diye 240mm tercih ettim kasa olarak Lian Li tabii daha iyi fakat başta da belirttiğim gibi bütçeyi geçmemeye çalıştım. Galax modelinin indirime gireceğini bilmiyorum cuma gününe kadar bekle bence.
5070 Ti ile 5080 arasında fiyat olarak çok yok eğer gaming gecesinden alırsan daha da azalıyor fiyat farkı. Uzun vadede 5080 senin için daha iyi olur.

En temel farkları Biri 1350W diğeri 850W. İkisi de RTX 5080 için yeterli olur.
@14925 senin önerin var mı hocam PSU olarak?
1751477873377.webp