Hazır sistem düşünürseniz bakabilirsiniz;
Detaylar
Kim cevapladı?YusufEymen
Becerikli
Gaming gecesini bekle onun dışında beklemeni önermem ne kadar erken o kadar iyi.
Tamam hocam. Cuma günü ben konuyu öne çıkarırım, daha da netleştiririz. İkinize de teşekkürler.
Hazır sistem düşünürseniz bakabilirsiniz;
Güzel sistemler hocam ama kendin toplamak daha güvenilir ve F/P geliyor bana.
5070 Ti için o paraya değmez, neredeyse her cuma gecesi İncehesap'ta 50 bine 5080 düşüyor değerlendirilebilir.
Şu anda evde değilim, eve geçince hâlâ ihtiyaç olursa öneride bulunabilirim.
Bulunursanız sevinirim hocam.
96k.![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@14925 hocamın dediği gibi gaming gecesinde genelde 5080 bayağı güzel fiyatlara iniyor onu beklemenizi öneririm. O aradaki fiyatla da anakartı yükseltebilirsin.
Hocam aklıma gelmişken söyleyeyim, mATX küçük durabilir, ATX bir anakart seçelim cuma günü.
Talha Yiğit
Yetkin
Anakart: 7.089 TL Colorful Battle AX B650M-whıte Wi-Fi V15 DDR5 7600MHz mATX gaming anakart.
Beyazciyiz galiba ama fiyatına ve beyaz oluşuna aldanıp Colorful almayın yazılım olarak iyi değil.
- Makaleler
- 17
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650-eagle-ax-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,625844114.html
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.745,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Kasa seçiminde pek iyi değilim, idarelik koydum denilebilir. Ayrıca telefondayım diye çok detaylı bakamadım, fiyat toplamı da aşağı yukarı 90-95 bin civarıdır diye düşünüyorum.
Düzeltme: Kasanın stoğu kalmamış yeni farkettim, kasa hariç toplam tam 89 bin ediyor yanlış hesaplamadıysam.
YusufEymen
Becerikli
Beyazciyiz galiba ama fiyatına ve beyaz oluşuna aldanıp Colorful almayın yazılım olarak iyi değil.
Bana iyi bir firma denmişti. Fiyatı çok arttırmadan ne önerirsiniz? Evet, beyaz olmasını istiyorum.
Talha Yiğit
Yetkin
Bana iyi bir firma denmişti. Fiyatı çok arttırmadan ne önerirsiniz? Evet, beyaz olmasını istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
efebatiin
Yetkin
1K daha çıkabilirse bu da var çok güzel gözüküyor.
Talha Yiğit
Yetkin
Tabii hocam ben en düşük fiyatta baktım bunu görünce attım bu daha iyi bir seçenek.
YusufEymen
Becerikli
Hocam ATX öneriniz var mı acaba?
Hocam mükemmel ama bütçeye sığar mı? Her şeyi indirim belirleyecek.
Talha Yiğit
Yetkin
Akakçe üzerinden en ucuz beyaz anakart olarak bunu buldum kısaca ATX bulunurmu bilmiyorum siteleri gezmek lazım indirime bakmak için.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor