Herkes RX 6800 önermiş de madem biraz bekleyip taksitli 20k bütçe yapabiliyorsanız, o halde biraz bekleyin. 5060 Ti 16 GB alırsanız daha iyi yaparsınız.

22K fiyat var. Hatta taksitle belki daha da artacak. 2 katdan fazla fiyat farkina degecek mi elde edilecek performans farki? Ha ikinci elde taklaya gelme riskide var o ayri konu. Ben olsam 26800 bandina cikmaya calisip 5070 kovalardim vade farksiz taksitle.

22K fiyat var. Hatta taksitle belki daha da artacak. 2 katdan fazla fiyat farkina degecek mi elde edilecek performans farki? Ha ikinci elde taklaya gelme riskide var o ayri konu. Ben olsam 26800 bandina cikmaya calisip 5070 kovalardim vade farksiz taksitle.

5070 bende düşündüm de taksit vade farkı falan derken 33- 35k ya geliyor bana (ki 5070'e zorlayacaksam net 12 taksit yapmam gerek)

Vade farksız bulunabilir. Tek bir model yok sonuçta. 21.5-22.5 bandında birkaç model var. İlla ki vardır vade farksız olan. Hadi bütçesi 22 civarına çıkmasa bile 9060 XT alır 18k civarına. Biraz beklese bütçesi artacakken gidip ikinci el alması saçma.

Vade farksız bulunabilir. Tek bir model yok sonuçta. 21.5-22.5 bandında birkaç model var. İllaki vardır vade farksız olan. Hadi bütçesi 22 civarına çıkmasa bile 9060 XT alır 18k civarına. Biraz beklese bütçesi artacakken gidip ikinci el alması saçma.

Geçenlerde 20k ya vatan da 5060 Ti 16 GB vardı ASUS Dual onu kaçırdığıma yanarım yanarsam.

Açıkçası şu anda en F/P kart olursa benim için daha iyi olur üniversite meseleleri falanda var o yüzden, her türlü 6500XT'den iyi olacak sonuçta. Vade farksız taksit seçeneği olursa tadından yenmez 300-500 hadi 1000 TL fazla olacak ancak vade farksız olacak derseniz, örnek vatan, gider oradan alırım.
Minimum vade farkı da okeydir sallıyorum kart 18k (şu anda Swift 3 fanlı 9060XT 16 GB 18k bunu 6 taksitle 21k ya alabiliyorum bence mantıklı)

Son düzenleme: