cansux

Becerikli
Ek olarak ekran kartının fiyatı düşmüştü. ASUS Prime modeliyle neredeyse aynı fiyata hatta ufacık daha düşüğe satılıyordu.

Ekran görüntüsü 2025-09-22 204903.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
9070 XT ile ilgili hep kötü yorumlar görüyordum. Hayatımda hiç AMD kullanmadım ama böyle memnun olanları görmek güzel açıkçası.
Amdde sorunlar oluyor ama direkt güncelleme ile çözülüyor fakat alt seri ekran kartlarında daha çok sorun olur amdye yıkıyor millet soğutmasıdır vs vs.

9070 XT ile ilgili hep kötü yorumlar görüyordum. Hayatımda hiç AMD kullanmadım ama böyle memnun olanları görmek güzel açıkçası
Ben hemde en çok eleştirilen Sapphire Nitro+ modelini kullanıyorum , şuana kadar hiçbir oyunda beni ah keşke dedirtmedi açıkçası , sıcaklık olarakta stabilize olarakta bence fiyatına göre iyi çünkü youtube videolarına bakarsan bazı oyunlarda 5070 Tİ'ya kafa tutuyor , ben memnunum açıkçası

Ben hemde en çok eleştirilen Sapphire Nitro+ modelini kullanıyorum , şuana kadar hiçbir oyunda beni ah keşke dedirtmedi açıkçası , sıcaklık olarakta stabilize olarakta bence fiyatına göre iyi çünkü youtube videolarına bakarsan bazı oyunlarda 5070 Tİ'ya kafa tutuyor , ben memnunum açıkçası
Üst model o sorun yaşayacağını sanmıyorum sıcaklık konusunda kalitelidir.

Üst model o sorun yaşayacağını sanmıyorum sıcaklık konusunda kalitelidir.
Forumlarda en çok eleştirilen marka sapphire , ama ben dediğim gibi memnumun tek pişmanlığım , AMD'nin şimdi 9080 xt çıkaracağını söylüyorlar eğer öyle bişey olursa ah derim işte

Forumlarda en çok eleştirilen marka sapphire , ama ben dediğim gibi memnumun tek pişmanlığım , AMD'nin şimdi 9080 xt çıkaracağını söylüyorlar eğer öyle bişey olursa ah derim işte
Çıkması nereden baksan 7-8 ay sürer heralde bilmiyorum çokta ah dedirtmez 9070xt konusunda bence en sıkıntılı model asus prime vramleri aşırı ısınıyor.

Çıkması nereden baksan 7-8 ay sürer heralde bilmiyorum çokta ah dedirtmez 9070xt konusunda bence en sıkıntılı model asus prime vramleri aşırı ısınıyor.
Zaten her sene bi tane çıkarıyorlar 9080 alsan ertesi yıl daha da üstü gelecek.

Ek olarak ekran kartının fiyatı düşmüştü. ASUS Prime modeliyle neredeyse aynı fiyata hatta ufacık daha düşüğe satılıyordu.

Eki Görüntüle 187077
@Yusuf7878 ben de patriot ram aldım da uyumsuzluk sorunu yaşarmıyım? 6000mhz istiyorum anakartı da kaliteli seçmeye çalıştım.

Son düzenleme: