Bütçe
Ben bile bilmiyorum😀
Araba eziyet ya. Sıcak bir memlekette isen ve ailen benimki gibi motora karşı değilse motor al geç. Bir modele bakıyorum bir şeyi sorunlu öbürüne bakıyorum osu sorunlu. Fiyatı değip değmiceğini araştırıyon, eksper vs...

Motora karşı olmasalar kim arabayla uğraşır :D

Bu bütçede alacağın araba Palio 1.4. dersen ustam var bulurum 1.6 marea motorlu 102 beygir.

Son düzenleme:
Toros al gec ayagini yerden kesmesini istiyorsan madem. Hem hurda yasasi cikmaz hem de markalarin elektrikliyi oturtmasina daha cok var. Bu sekilde dusunursen aldigin bu arabaya daha minimum 5 yil binersin sonra bir bakmissin hala bu arabayla devam ediyorsun. Sifir Megane almamakla da iyi yapmissin o arabanin sifirina o paralar verilir mi hic?

350-400 bin lira bandına çık, al bir tane 2005-2010 model Rio. 1.5 CRDi'si yer uçağı, 1.4 benzinlisi akaryakıtı koklar. Bunlar Era'nın Kia versiyonu. Hem eski değil, hem de fiyatı uygun.
1.6 Sporting Palio da olabilir bu arada, o da güzel bir araç eğer FIAT bakılacaksa.

350-400 bin lira bandına çık, al bir tane 2005-2010 model Rio. 1.5 crdı'si yer uçağı, 1.4 benzinlisi akaryakıtı koklar. Bunlar Era'nın Kia versiyonu. Hem eski değil, hem de fiyatı uygun.

1.6 sporting Palio da olabilir bu arada, o da güzel bir araç eğer Fiat bakılacaksa.

Off, en Full paketi absli dolu model, gayet iyi öneri teşekkür ediyorum hocam.

Testo, hurda teşvikinde hâlâ bir gelişme yok. Kısa vadede bence çok güvenme buna, ne zaman çıkar kimse bilmiyor. Ama şunu da unutma, en kötü sıfır araç bile ne olduğunu bilmediğin ikinci elden birçok konuda üstündür. Ben veya pesimist hoca gibi adamlardan araba bulman lazım ki sıfır endişe ile hareket edebilesin. Titiz kullanıcıdan ikinci el araba gönül rahatlığıyla alınır, pimpirikli olanlardan değil. İkisi birbirinden çok farklı şeyler aslında.

@Eagles hurda teşviki denen yasanın çıkacağını hiç sanmıyorum. Velev ki çıktı, %99 ihtimalle şartlar arasında "Aracın ruhsat sahibinin en az 10 yıl boyunca aynı kişi olarak kalmış olması gerekmektedir." maddesi olacaktır :).

Testo, hurda teşvikinde hâlâ bir gelişme yok. Kısa vadede bence çok güvenme buna, ne zaman çıkar kimse bilmiyor. Ama şunu da unutma, en kötü sıfır araç bile ne olduğunu bilmediğin ikinci elden birçok konuda üstündür. Ben veya pesimist hoca gibi adamlardan araba bulman lazım ki sıfır endişe ile hareket edebilesin. Titiz kullanıcıdan ikinci el araba gönül rahatlığıyla alınır, pimpirikli olanlardan değil. İkisi birbirinden çok farklı şeyler aslında.

Hocam bu forumdan satan olursa değerlendiririm zaten. Sizlere sıfır araba bayilerinden daha çok güveniyorum. Ancak yüksek ihtimalle aralıkta kampanyalar ile sıfır araba alacağım gibi. Hiç bir sıfır araba parasına değmesede kötünün iyisini bulmaya çalışacağım.

Hocam bu forumdan satan olursa değerlendiririm zaten. Sizlere sıfır araba bayilerinden daha çok güveniyorum. Ancak yüksek ihtimalle aralıkta kampanyalar ile sıfır araba alacağım gibi. Hiç bir sıfır araba parasına değmesede kötünün iyisini bulmaya çalışacağım.

Biz de sana olabildiğince sorunsuz, baş ağrıtmayacak ve uzun ömürlü modeller önermeye çalışıyoruz. Bayilerdeki satış danışmanları para kazanıyor size araba satınca, biz gönül esasına göre hareket ediyoruz. Bizde prim sistemi yok, gerçekler var sadece. Kötü mala iyi diyemeyiz vicdanen. Bugüne kadar sadece 2 tane geri dönüş aldım, o da Megane TCe modeli ve BMW modeliydi. İkisini de önermemiştim. O yüzden vicdanım çok rahat. 😂

Katılıyorum. Ne olacağını kestiremiyoruz, oy kazanmak için yapma ihtimalleri var tabii. @5659 :)

Son düzenleme: