jackarmis 47

Başarılı
Cuma gecesi bu sistemi satın aldım, '130 Bin TL'ye aldığım sistem nasıl' konusu açtığımda birçok arkadaşımdan anakartın gereksiz pahalı olduğunu, daha düşük fiyata daha iyisinin bulunabileceği söylendi. Eğer hem 2000 TL daha az vereceksem hem de daha iyisini alacaksam bu fırsatı tabii ki değerlendirmek istiyorum.

Daha kargoya verilmedi, rica edersem değiştirirler muhtemelen. Bana incehesap.com üzerinden olmak şartıyla altta görselini bıraktığım anakarttan daha ucuz ve daha iyi bir anakart önerebilir misiniz?
pcem.webp

Örnek: Bir arkadaşım bu MSI anakartı önerdi ve 2000 TL daha ucuz olmasına rağmen benim satın aldığım Gigabyte anakarttan daha iyi olduğunu söyledi: https://www.incehesap.com/msi-pro-b...ocmhz-atx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-77849/

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart aşırı pahalı değil, normalde de 9.000-9.300 TL’ye satıldı kampanyalarda. Gayet güzel anakart, sadece bu bütçede farklı seçenekleriniz de olabilir diye demiş olabilirler. Bu anakart 6 layer. Bu bütçede 8 layer TUF serisi de bulunabiliyor. Ancak bu, aktif anakartınızın kötü olduğu anlamına gelmiyor.

130.000 TL para verirken 1000-2000 TL'nin hesabı olmaz. Anakart gaming için yeterli değil, aşırı yeterli. Herhangi bir B650M bile 9800x3D ile hiç sorunsuz çalışıyor.

Ayrıca size bir tavsiye vereyim, 2.080.000 TL'ye Mart ayında araç aldım. Tam ederinde almıştım ne ucuz ne pahalı, ben aldıktan sonra 2 milyona bulunurdu bekleseydin vs. gibi çok konuşan oldu. Aldığınız mal ile mutlu olun ve aldıktan sonra da düşünmeyin.

En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Olmuşla ölmüşe de çare yok. Mutlu olun.

130.000 TL para verirken 1000-2000 TL'nin hesabı olmaz. Anakart gaming için yeterli değil, aşırı yeterli. Herhangi bir B650M bile 9800x3D ile hiç sorunsuz çalışıyor.

Ayrıca size bir tavsiye vereyim, 2.080.000 TL'ye Mart ayında araç aldım. Tam ederinde almıştım ne ucuz ne pahalı, ben aldıktan sonra 2 milyona bulunurdu bekleseydin vs. gibi çok konuşan oldu. Aldığınız mal ile mutlu olun ve aldıktan sonra da düşünmeyin.

En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Olmuşla ölmüşe de çare yok. Mutlu olun.
Orası öyle doğru diyorsun fakat daha ucuza daha iyisini alabiliyorsam bu fırsatı değerlendirmek istiyorum çünkü o 2000 TL tasarruf ile kasaya fan veya klavye-mouse gibi şeyler alabilirim.
Anakart aşırı pahalı değil, normalde de 9.000-9.300 TL’ye satıldı kampanyalarda. Gayet güzel anakart, sadece bu bütçede farklı seçenekleriniz de olabilir diye demiş olabilirler. Bu anakart 6 layer. Bu bütçede 8 layer TUF serisi de bulunabiliyor. Ancak bu, aktif anakartınızın kötü olduğu anlamına gelmiyor.
İşte böyle bir şey varsa bu fırsatı değerlendirmek için konu açtım. Bu fiyata daha iyi anakart varsa önerin lütfen ki hala değiştirme şansım var, hemen değiştireyim.