Bütçe
bütçe sorunu yok
Çok güzel tercih, S360 + velox ile zaten o sistem buz gibi olur. İşlemciniz stres testlerinde ısınırsa bana gelin kefil olurum alete performansından o kadar emin olduğum bir soğutucudur :)

Hocam S360'ın kendi üzerindeki fanlar yeterli aslında gayet performanslı ve aşırı sessizler. Fan yükseltmesi 1 derece anca fark yaratır.
Hocam Cinebench testi çok merak ediyorum umarım istediğim gibi olur. :)

Hocam durun daha fabrikadan yeni çıktı o kasalar bismillah :D
Beyazı var, siyahı yok hocam geldiği gibi alırım o kadar hoşuma gitti. :)

Fan yükseltmesi değil, benim dediğim push/pull, birebir aynı fandan 3 tane daha üstte olduğunu farz et. Bu üst düzey bir şey zaten, sıcaklık takıntısı olanlar, maximum performans isteyenler yapar. Kendi stoktaki 3 fanı fazlasıyla yetecektir, o kasa ile, Velox-Gungnir ikisi de MSI tarafında iyi kasalar, problem yaşamaz.
A tamam şimdi anladım, yapılabilir opsiyonel olarak ancak bana gereksiz geliyor zaten çok overkill kaçacak :)

Fan yükseltmesi değil, benim dediğim push/pull, birebir aynı fandan 3 tane daha üstte olduğunu farz et. Bu üst düzey bir şey zaten, sıcaklık takıntısı olanlar, maximum performans isteyenler yapar. Kendi stoktaki 3 fanı fazlasıyla yetecektir, o kasa ile, Velox-Gungnir ikisi de MSI tarafında iyi kasalar, problem yaşamaz.
Hocam S360 alırım bir de şu yeni çıkan kasaya aşık oldum onu geldiği gibi alırım beyazı çok çirkin yalnız. :)

Beyazı var, siyahı yok hocam geldiği gibi alırım o kadar hoşuma gitti. :)

Bende 81 derece oluyor Cinebench, 14900k kullanıyorum bir de üstüne yani sizde 80 dereceyi görmez zaten 70 dereceyi bile çok zor görürsünüz stres testlerinde.

Bu Cinebench çok takılma bence, silikonla da alakalı bir şey bu. Bir de undervolt + RAM ayarları da etkiliyor. Sadece sıcaklık bazlı düşünme orada çıkan skoru. Ortalama 23500-24500 arasında gelmeli. Kışın 24400 almıştım ben RAM + undervolt ile. Çok takılıyorsunuz Cinebench bence. Bu render cihazı değil, oyun makinesi.

Bu Cinebench çok takılma bence, silikonla da alakalı bir şey bu. Bir de undervolt + RAM ayarları da etkiliyor. Sadece sıcaklık bazlı düşünme orada çıkan skoru. Ortalama 23500-24500 arasında gelmeli. Kışın 24400 almıştım ben RAM + undervolt ile. Çok takılıyorsunuz Cinebench bence. Bu render cihazı değil, oyun makinesi.
Hocam Cinebench 23000 geldi ondan yana sıkıntım yok tam yükte 91 derece gördüm o moralimi bozdu.

Zaten cinebench testi ile güç hesaplanmıyor render tarafında, basit bir sentetik veri sadece. Gerçek hayattaki uygulamalarla tutarlı olmuyor pek.

Katılıyorum, beyaz hiç yakışmamış o kasaya ama siyah çok güzel duruyor hava akışı da iyi, fanları da kaliteli bir model.
Fanları araştırdım gerçekten muazzam görünüş tam benim için velox serisi müthiş tatlı geliyor değil mi hocam? :)

Zaten Cinebench testi ile güç hesaplanmıyor render tarafında, basit bir sentetik veri sadece. Gerçek hayattaki uygulamalarla tutarlı olmuyor pek.
Asıl moralimi bunlar bozuyor hocam.

AC 107W.webp

125w.webp