MLTA

Gelişen
  • LIAN LI O11 Dynamic EVO RGB Kasa
  • Gigabyte B850 Aorus Elite WI-FI7 ICE DDR5 Anakart
  • AMD Ryzen 7 9800X3D işlemci
  • XPG Lancer 32 GB (16x2) 6000MHz CL30 DDR5 RAM
  • Kioxia Exceria Pro 2TB NVMe M.2 SSD
  • RTX 5070
  • Lian Li Galahad II Trinity SL-Infinity 360mm soğutucu
  • Soğutucunun 3 fanı hariç 7 adet Lian Li SL Infinity 120mm fan

Sistem topluyorum, ekran kartı ve güç kaynağımı henüz almadım. Ekran kartında karar kıldım fakat güç kaynağı için desteğe ihtiyacım var. Full kar beyaz bir sistem topluyorum. Watt değeri 850W yeter mi yoksa daha yüksek watt değeri mi seçmeliyim? Beyaz olması da benim için önemli. Önerebileceğiniz güç kaynağı watt seviyesi veya modelleri neler olurdu?

PSU ModeliGüç (Watt)VerimlilikÖne Çıkan ÖzelliklerSistemine Uygunluk
ASUS TUF Gaming 1000W Gold WH1000W80 PLUS GoldAskeri sınıf bileşenler, ATX 3.1 uyumlu, dayanıklı, beyaz tasarımGüç, dayanıklılık ve estetik açısından mükemmel denge
NZXT C850 White850W80 PLUS GoldTam modüler yapı, beyaz örgülü kablolarAşırı hız aşırtma olmayan mevcut sistemler için uygun

• Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Kasa
  • Gigabyte B850 Aorus Elite WI-FI7 ICE DDR5 Anakart
  • AMD Ryzen 7 9800X3D işlemci
  • XPG Lancer 32 GB (16x2) 6000MHz CL30 DDR5 RAM
  • Kioxia Exceria Pro 2TB NVMe M.2 SSD
  • RTX 5070
  • Lian Li Galahad II Trinity SL-Infinity 360mm soğutucu
  • Soğutucunun 3 fanı hariç 7 adet Lian Li SL Infinity 120mm fan

Sistem topluyorum, ekran kartı ve güç kaynağımı henüz almadım. Ekran kartında karar kıldım fakat güç kaynağı için desteğe ihtiyacım var. Full kar beyaz bir sistem topluyorum. Watt değeri 850W yeter mi yoksa daha yüksek watt değeri mi seçmeliyim? Beyaz olması da benim için önemli. Önerebileceğiniz güç kaynağı watt seviyesi veya modelleri neler olurdu?

TR'de ureticiden FSP Hydro ve vita,
Markalardan NZXT ve phantex bunlar genelde ust seviye urettirir.
Digerlerinin butceye gore daha fazla seçenekleri vardır vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU ModeliGüç (Watt)VerimlilikÖne Çıkan ÖzelliklerSistemine Uygunluk
ASUS TUF Gaming 1000W Gold WH1000W80 PLUS GoldAskeri sınıf bileşenler, ATX 3.1 uyumlu, dayanıklı, beyaz tasarımGüç, dayanıklılık ve estetik açısından mükemmel denge
NZXT C850 White850W80 PLUS GoldTam modüler yapı, beyaz örgülü kablolarAşırı hız aşırtma olmayan mevcut sistemler için uygun
Çok teşekkürler. X'den Techolay adı altında paylaşıp cevap vermenizi bekleyecektim ama gerek kalmadı. İlk defa burada paylaşım yaptım bu kadar hızlı geri dönüş alacağımı tahmin etmezdim. 🙏🏻

X'e sadece mobilden giriyorum. PC başında iken StayFocused isimli bir eklenti kullanıyorum, 10 dakika sonra X erişimimi kapatıyor. Normalde bu akşam Diablo oynayacaktım ama biraz foruma bakayım dedim.

O zaman bugünlük şansımı doldurduğumu düşünüyorum:') X'ten de sıkı takip ediyorum kaldırımda bir adet scooter, araç bırakmayana kadar çalışmaya devam. Her şey için tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar diliyorum.

X'e sadece mobilden giriyorum. PC başında iken StayFocused isimli bir eklenti kullanıyorum, 10 dakika sonra X erişimimi kapatıyor. Normalde bu akşam Diablo oynayacaktım ama biraz foruma bakayım dedim.

Gigabyte GP-AE850PM PG5 ICE 850W 80+ Platinum modeli hakkında ne düşünürsün Recep hocam? Önerdiğiniz ASUS TUF-GAMING-1000G White 1000W modeline göre çok bir performans kaybı yaşar mıyım? Bütçe belirtmeyi unutmuşum ama 7 bin civarı bir şeyler düşünüyordum.

O zaman bugünlük şansımı doldurduğumu düşünüyorum :') X'ten de sıkı takip ediyorum kaldırımda bir adet scooter, araç bırakmayana kadar çalışmaya devam. Her şey için tekrardan teşekkürler, iyi akşamlar diliyorum.

GIGABYTE GP-AE850PM PG5 ICE 850W 80+ PLATINUM modeli hakkında ne düşünürsün Recep hocam önerdiğiniz Asus TUF-GAMING-1000G White 1000W modeline göre çok bir performans kaybı yaşar mıyım? Bütçe belirtmeyi unutmuşum ama 7 bin civarı bir şeyler düşünüyordum.
Şahsen önermem. Bütçen dahilinde attığım ikili senin için en mantıklısı olur.