rebel82

Gelişen
Merhaba iyi sosyaller.

Karşıma şöyle bir site düştü şans eseri, ne diyosunuz bu konu hakkında?

Şahsen güvenli-güvensiz fark etmeksizin normal değil gibi geliyor hiç de satın almaya kalkışmadım. Fakat güvenli, farklı satış sitelerinde denk geliyordum, sınırsız paket olması şaşırtıcı ve bu fiyata.

Ekran görüntüsü 2025-12-13 005859.webp

Ekran görüntüsü 2025-12-13 010151.webp

Merhaba iyi sosyaller.

Karşıma şöyle bir site düştü şans eseri, ne diyosunuz bu konu hakkında?

Şahsen güvenli-güvensiz fark etmeksizin normal değil gibi geliyor hiç de satın almaya kalkışmadım. Fakat güvenli, farklı satış sitelerinde denk geliyordum, sınırsız paket olması şaşırtıcı ve bu fiyata.

Eki Görüntüle 210142
Eki Görüntüle 210143
Sitenin ismi nedir? Araştırdınız mı? Kullanıcı yorumlarını vesaire.

Sitenin ismi nedir? Araştırdınız mı? Kullanıcı yorumlarını vesaire.

Site bağlantısını şöyle bıraktım. Araştırma yapmadım sadece site içerisinde gezindim. Olumsuz yorum görüntüleyemedim ama bilemiyorum her şey olabilir sanal ortamdayız sonuç olarak. Belki kullanan arkadaşlar çıkar buradan paylaşmak istedim.

Site altında şöyle belirtilmiş. 3 yıldır bu sektördelermiş. SSL sertifikası ve PayTR güvencesiyle denilmiş. Hatta konum bilgisi verilmiş.

Son düzenleme:
Site bağlantısını şöyle bıraktım. Araştırma yapmadım sadece site içerisinde gezindim. Olumsuz yorum görüntüleyemedim ama bilemiyorum her şey olabilir sanal ortamdayız sonuç olarak. Belki kullanan arkadaşlar çıkar buradan paylaşmak istedim.

Site altında şöyle belirtilmiş. 3 yıldır bu sektördelermiş. SSL sertifikası ve PayTR güvencesiyle denilmiş. Hatta konum bilgisi verilmiş.

Açıkçası değerlendirmelere baktım değerlendirme yorumları biraz fake gibi geldi.

Sistem aynı sistem hesap elinizden gitmez, belki sürekli yenilenir. Ama paylaşımlı hesap olup olmadığını almadan bilemezsiniz. Ben itemsatıştan 3 aylık ultimate 35 tl satın aldım. Bir sorun yaşamadım. Değip değmeyeceğine siz karar verin.

Açıkçası değerlendirmelere baktım değerlendirme yorumları biraz fake gibi geldi.

Böyle katakulli işlere girip üstüne para ödeyeceğinize direkt korsan kullanın. Hem ₺950 para vereceksiniz hem bilgisayarınıza 3. parti program indirip çeşitli işlemler yapacaksınız. Çok saçma.

Sistem aynı sistem hesap elinizden gitmez, belki sürekli yenilenir. Ama paylaşımlı hesap olup olmadığını almadan bilemezsiniz. Ben İtemsatış'tan 3 aylık Ultimate 35 TL satın aldım. Bir sorun yaşamadım. Değip değmeyeceğine siz karar verin.

Yorumlar fake olabilir bilgi sahibi değilim. Denk geldim buraya paylaşmak istedim.

Emin olunki hiçbir zaman böyle bir hizmet satın almadım. Dikkatimi çekmeye başladı son günlerde item satış gibi güvenli olan firmalarda satıcı onayı olanlardan görüyordum onlar sanırım key ya da hesap veriyordu. 3. parti program indiremeye tam olarak sıcak bakmıyorum zaten sağlıklı değil aynı şekilde kırık sürümlerde dahil. Belki forumdaki arkadaşlar kullanmıştır diye de sormak istedim.

Hesap gidiceğini bende düşünmüyorum geri alma şansımız var diye tahmin ediyorum. Evet haklısınız almadan bir şey diyemeyiz. İtem satıştaki 3 aylık Ultimate ilanları 35 liraya daha makulmüş süresiz sürümü bulunuyorsa kovalamak lazım. :D malum oyunların ücretleri belli yetişilmiyor bir kere alıp köşeye çekilmek lazım.