Her anakartta heatsink yok. 990 Pro alacaksan kendi anakartında soğutucu yoksa, Heatsink'li modeli al. Benim kasam mesh olmasına rağmen boşta 48-50 derecelerde seyrediyor 990 Pro. Yük altında 62-63 maksimum 65 gördüm. Her PC'de sıcaklık değerleri aynı olmuyor. Anakartımda 2 tane var bu SSD'den. Windows kurulu olmayanda 40 derecelerde seyrediyor. Öyle buz gibi bir SSD diyemem. Ama hızlı ve iyi. Benim ikisi de heatsink modeli.
Detaylar
Kim cevapladı?temmuzhd
Uzman
Boş sıcaklığı önemli değil, 7000 MB okuma yazma hızına ulaştığında sıcaklık kaç o önemli, ne kadar serin çalışırsa o kadar iyidir.990 Pro kullanıyorum memnunum öyle ısınıyor falan dediklerine bakmayınen hard oyun da dahi 50 dereceyi geçmiyor.
Eki Görüntüle 151612
Boş sıcaklığı önemli değil, 7000 MB okuma yazma hızına ulaştığında sıcaklık kaç o önemli, ne kadar serin çalışırsa o kadar iyidir.
Eki Görüntüle 151616
Dostum bu değerler çok iyi. Soğutucu var mı kullandığın SSD'de? Ben boşta bile o sıcaklıkları göremiyorum. İşlemci boşta 36-37 derece. Ekran kartım da öyle. Ama SSD'lerim bu değerde. Lexar kullanıyordum eskiden, onda boşta 55 dereceleri görüyordum.
temmuzhd
Uzman
Boşta 28 derece. Anakartın kendi soğutucusu var. 2 ayrı Kingston SSD kullanıyorum. Windows yüklü olan biraz daha sıcak çalışıyor boşta 33 derece. Yük altında 40-42.Dostum bu değerler çok iyi. Soğutucu var mı kullandığın SSD'de? Ben boşta bile o sıcaklıkları göremiyorum. İşlemci boşta 36-37 derece. Ekran kartım da öyle. Ama SSD'lerim bu değerde. Lexar kullanıyordum eskiden, onda boşta 55 dereceleri görüyordum.
Boşta 28 derece. Anakartın kendi soğutucusu var. 2 ayrı Kingston SSD kullanıyorum. Windows yüklü olan biraz daha sıcak çalışıyor boşta 33 derece. Yük altında 40-42.
Eki Görüntüle 151617
Benim de Windows'ta biraz daha sıcak çalışıyor bir tanesi. Ama yine de iyi değerler açıkçası senin.
temmuzhd
Uzman
Kingston'ın Renegade serisi harika.Benim de Windows'ta biraz daha sıcak çalışıyor bir tanesi. Ama yine de iyi değerler açıkçası senin ki.![]()
İyi duruyor hocam.
Anakartımda dediğim gibi 2 tane kullanıyorum dostum. Buz gibi de değil 990 Pro modelleri. Ama yazılım, performans gerçekten çok iyi 990 Pro modelinde. Düzenli şekilde Magician üzerinden güncelleme alıyor bu SSD'ler. Bu da çok önemli bir detay. Ama sıcaklıklar sistemden sisteme de değişiyor biraz. Alırsan memnun eder. @Caspian,
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-