Behzatinho

Yetkin
Yer
Donauinsel
2026 FIFA Dünya Kupası için Milli Takım'ımızın geniş kadrosu belli olmuş.

Montella geldiğinden beri iyi işler çıkardı. Euro 2024'te çeyrek final ardından Uluslar Ligi'nde A grubuna çıkarması takdire şayan. Ama Dünya Kupası için bu oyuncu tercihleri yani milli takım hakkında düşünceleri kötüye çekebiliyor. Sezon boyu forma şansı bulamayan Kaan Ayhan, Fener'de kadro dışı kalıp kasımpaşa'ya şutlanan İrfan, yine yedekte çürüyen Oğuz Aydın aynı şekilde Çağlar... Hani bu saydığım isimleri çağırmış ve bitik olmasına bakmamış e arkadaş o zaman Enes Ünal'ı niye çağırmadın derler. Keza Adil Demirbağ, Çağlar yerine kesinlikle kadroda olmayı hak ediyordu. Bir Galatasaray'lı olarak Kaan bizde oynayamadı. Full kilo aldı hangi akla hizmet onu çağırdı. Bu tercihler çok tartışılır da bakalım ne olacak.

Screenshot_20260518_194234_Instagram.webp

Duzgun bir forvet olmamasi korkutuyor. Cok kolay bir gruba dustuk, 3'te 3 yapma potansiyelimiz var ama gruptan ciktiktan sonra ne olur bilemem.
Hiç forvet çağırmamış ki. Ne Enes var ne Bertuğ ne Semih. En azından biri çağrılmalıydı.
Ozan Tufan, Enes Ünal ve Berke Özer kadro da olmalıydı.
Kesinlikle hocam. Ek olarak Adil Demirbağ'ı Çağların yerine yazardım. Çağlar ne şans bulabildi. Bulduğu zaman da paso sakatlanıp çıktı hangi akla hizmet yazıldı bilmiyorum.

Hiç forvet çağırmamış ki. Ne Enes var ne Bertuğ ne Semih. En azından biri çağrılmalıydı.

Kesinlikle hocam. Ek olarak Adil Demirbağ'ı Çağların yerine yazardım. Çağlar ne şans bulabildi. Bulduğu zaman da paso sakatlanıp çıktı hangi akla hizmet yazıldı bilmiyorum.
Birde ek olarak Samet Akaydın sevdasını da anlamıyorum, hani kalitesi belli. Saatli bir bomba gibi herif. Yunanistan da, Mourinho'lu Fenerbahçe'de, Euro 2024 yaptığı bariz hatalar aklımda halen daha. Montella ile nasıl bir bağı var acaba

Bir de ek olarak Samet Akaydın sevdasını da anlamıyorum, hani kalitesi belli. Saatli bir bomba gibi herif. Yunanistan da, Mourinho'lu Fenerbahçe'de, Euro 2024 yaptığı bariz hatalar aklımda halen daha. Montella ile nasıl bir bağı var acaba

Montella çalıştığı oyuncuları alıyor. Mesela Yusuf Sarı'yı da çağırmış. Bu sezon 7 gol katkısı yapmış sanırsam yani onu neye dayanarak ekledi

Montella çalıştığı oyuncuları alıyor. Mesela Yusuf Sarı'yı da çağırmış. Bu sezon 7 gol katkısı yapmış sanırsam yani onu neye dayanarak ekledi
Elin italyanı Montella bile kafasında torpil geçiyorsa diğer konularda Türkler tarafından ne torpiller dönüyordur... Bu ayrı konu ama 24 yıl sonra Dünya Kupası'na giden bir ülkenin teknik direktörü isen ve buradan maaş alıyorsan hak edene formayı vereceksin. Bakalım seçtiği kendi kankileri yüzünden ne sıkıntılar yaşayacağız montella bey sayesinde...

Elin İtalyan'ı Montella bile kafasında torpil geçiyorsa diğer konularda Türkler tarafından ne torpiller dönüyordur... Bu ayrı konu ama 24 yıl sonra Dünya Kupası'na giden bir ülkenin teknik direktörü isen ve buradan maaş alıyorsan hak edene formayı vereceksin. Bakalım seçtiği kendi kankileri yüzünden ne sıkıntılar yaşayacağız montella bey sayesinde...

Şimdiye kadar hocayı hep destekledim. Çünkü Milli takımın ondan önce aldığı sonuçlar ortadaydı. Ama bu turnuva için tercihlerine bakınca gerçekten onun da kafasında ne tilkiler döndüğü belli. Şu listeden en az 5 adam oraya gitmeyi hak etmiyor. Hele forvetsiz bir şekilde bu turnuvaya gitmek bize pahalıya patlamazsa iyidir.