Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ilk oyununu oynamıştım, oradaki sevimli küçük çocuğu çok sevmiştim hatta ama fareler ve atmosferi gerçekten ürkütücüydü. İkinci oyunda ise böyle evlerin arasında bir bölüm vardı heykeller bize yön gösteriyordu, orada tıkanıp kalana kadar her şey iyiydi ama orada kaldım ve bıraktım. Ama bence ilk oyun daha iyiydi ya.
Epic Games ucretsiz vermisti diye almistim ve oynamistim uzun sure once. Gecen seneydi ya da onceki sene tam hatirlamiyorum ama mukemmel oyundu. O yuzden kesinlikle oynamani tavsiye ederim. Hem yetenekleri guzel hem de gorevleri akici ve sariyor. Uzucu yerleri de var spoiler vermiyorum o konuda ama tatmin eder seni. Gizemli gorevlerde gardiyanlari gecmek icin bile ugrastigin zamanlar cok keyif alirsin. Puzzle yerlerinde takilirsin sadece ama cok canini sikarsa benim gibi videolardan bakip gec derim
Yani indirdiysen oyna fakat oynamasan da olur, bir şey kaybetmezsin. İlk oyununun mekanikleri kötüydü fakat 2.cisinde düzeltilmiş diyorlar. Hikayesi güzel yine de bir şans verebilirsin.