Detaylar
Kim cevapladı?hangarçeviri
Uzman
Çevirisi yapan arkadaşlarım genel olarak oyunu beğenmişti. Korku türü seviyorsanız bi' deneyin farklılık olur derim.Filmlerini severek izledim, özellikle 1. filmi. Oyunu olduğunu yeni öğrendim. Oynayan var mı? Oynanır mı? Grafikleri falan fena durmuyor ama bilemedim.
Rogue
Uzman
Yanıt için teşekkürler, oyunu da biraz önce sizin çeviri konusundan gördüm enteresandır kiÇevirisi yapan arkadaşlarım genel olarak oyunu beğenmişti. Korku türü seviyorsanız bi' deneyin farklılık olur derim.
hangarçeviri
Uzman
Korku oyunu seviyor musunuz?Yanıt için teşekkürler, oyunu da biraz önce sizin çeviri konusundan gördüm enteresandır kiOynarsam yamanızı deneyeceğim.
Rogue
Uzman
Korku filmlerine bayılırım, oyunlarıyla pek aram yok ama yine severim yani. Oyunda biraz daha gerilim tarzı severim Resident Evil gibi hafif aksiyonlu.
hangarçeviri
Uzman
Until Down ve The Quarry film tadında oyunlar. Ayrıca Silent Hill 2 film türünde olmasa da hikâyesiyle kendisine bağlıyor.Korku filmlerine bayılırım, oyunlarıyla pek aram yok ama yine severim yani. Oyunda biraz daha gerilim tarzı severim Resident Evil gibi hafif aksiyonlu.
@Rogue, kesinlikle bu oyunları oyna sana yeter bile o derece sağlam kaliteli yapımlardır.Until Down ve The Quarry film tadında oyunlar. Ayrıca Silent Hill 2 film türünde olmasa da hikâyesiyle kendisine bağlıyor.
ayırca sorduğun soruya gelirsek fena bir oyun değil boş vaktin varsa oynayabilirsin fakat yukardaki 3 oyun mu yoksa Quiet Place mı dersen kesinlikle yukardaki 3 oyun derim.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-