Arkadaşlar anakartta Wi-Fi, Bluetooth, XMP olsun yeter. Bir de tabii kaliteli olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Wİ-Fİ ve Bluetooth'u USB'ler ile yapabiliyorsunuz. Ayrıca XMP yerine EXPO RAM almanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar anakartta Wi-Fi, Bluetooth, XMP olsun yeter. Bir de tabii kaliteli olsun.
Ya tabii XMP'yi lafın gelişi dedim. Bir de yeni bir anakart ve işlemci aldığımda USB'lerle uğraşmak istemiyorum. Yani anakartta ki Wi-Fi ve Bluetooth doğal olarak USB adaptörlerden kaliteli olacak.Wİ-Fİ ve Bluetooth'u USB'ler ile yapabiliyorsunuz. Ayrıca XMP yerine EXPO RAM almanızı tavsiye ederim.
Daffy Duck
Üstün
AM5 A serisi olan anakartlarda sorunlar düzeltildi diyorlardı. AM4 olan A serisi anakartlarda ne gibi sorunlar vardı bilen var mı?
Kesin bir bütçe belirlenmediği için b seriside önerdim.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hayır, değil.Ya tabii XMP'yi lafın gelişi dedim. Bir de yeni bir anakart ve işlemci aldığımda USB'lerle uğraşmak istemiyorum. Yani anakartta ki Wi-Fi ve Bluetooth doğal olarak USB adaptörlerden kaliteli olacak.
AM5'a serisi olan anakartlarda sorunlar düzeltildi diyorlardı. AM4 olan A serisi anakartlarda ne gibi sorunlar vardı bilen var mı?
OC olmuyordu ve faz sayıları yok.
AM5'de A serisinde OC var mı?Kesin bir bütçe belirlenmediği için b seriside önerdim.
OC'ye gerek yok. RAM'de XMP olsun yeter.Hayır, değil.
OC olmuyordu ve faz sayıları yok.
AM5'de A serisinde OC var mı?
Hayır, ama işlemciler turbo boost hızına çıkıyor. Yani 7500f aldın 5.0 ghz oluyor. Kendin elle 5.3ghz falan yapmak istersen yapamıyorsun.
Geraltın kılıcı
Üstün
@2254
O anakartın heatsinkleri neden öyle?Hayır, ama işlemciler turbo boost hızına çıkıyor. Yani 7500f aldın 5.0 ghz oluyor. Kendin elle 5.3ghz falan yapmak istersen yapamıyorsun.