KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.194 Yer Çorum 30 Aralık 2025 #11 @Pcman80, Split Fiction var.
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 1 Ocak 2026 #12 Caner Uncu dedi: Oynanış anlamında It Takes Two kat kat daha iyi, eğer oynamadıysanız onu da oynayın. A Way Out da konuda yazdığım gibi hikayesiyle öne çıkıyor. Cidden muazzam iş. Genişletmek için tıkla... Oyunu deneyimledim ve oynanış olarak A Way Out biraz sınıfta kalmış. Benim oyunda en sevmediğim kısım çok fazla sinematik olmasıydı.
Caner Uncu dedi: Oynanış anlamında It Takes Two kat kat daha iyi, eğer oynamadıysanız onu da oynayın. A Way Out da konuda yazdığım gibi hikayesiyle öne çıkıyor. Cidden muazzam iş. Genişletmek için tıkla... Oyunu deneyimledim ve oynanış olarak A Way Out biraz sınıfta kalmış. Benim oyunda en sevmediğim kısım çok fazla sinematik olmasıydı.