Ömer_Yeter
Yetkin
Az önce yaklaşık olarak 19 saatlik bir oynanış süresi sonunda oyunu bitirebildim. Öncelikle şunu belirtmem lazım ki oyun ağırlıklı olarak gizlilik odaklı ve gizlilik odaklı oyunları Hitman ile birlikte daha çok seven biri olarak da benim dikkatimi epey çekti bu oyun. Oynadıkça oynama isteği geldi ve bunda derin ve duygusal bir hikâyenin payı da yok değil tabii ki. Oyun gerek hikâyesi gerekse oynanış tarzı ile beni bayağı bir etkiledi diyebilirim özetle. Oyunda bazı sahneler var ki cidden insanın içi burkuluyor ve duygusal olarak yıpranıyor. Mesela Nicholas'ın Arthur'u öldürmesi gibi ya da Amicia'nın gözlerinin önünde babasının gene Nicholas tarafından öldürülmesi gibi... Oyunda daha bunlar gibi birçok benzer duyguları içeren sahneler var ama ben, benim için en yıpratıcı olanlarını seçmek istedim ve bunları seçtim.
Peki ya sizler, bu oyunu oynadınız mı? Oyunun hikâyesi nasıl sizce? Bu arada bu oyunun devam oyunu niteliğindeki 2. bir oyunu da var mış. Umarım ki uygun bir zamanda onu da oynar ve bitiririm.
Peki ya sizler, bu oyunu oynadınız mı? Oyunun hikâyesi nasıl sizce? Bu arada bu oyunun devam oyunu niteliğindeki 2. bir oyunu da var mış. Umarım ki uygun bir zamanda onu da oynar ve bitiririm.