Ömer_Yeter
Yetkin
Evet, az önce sıcağı sıcağına, yaklaşık 10 saatin sonunda Far Cry 3'ü bitirdim. Şimdi öncelikli olarak bu oyunu veya bu oyun serisinin arkasındaki şirket olan Ubisoft'u, her ne kadar eleştirsek de bazı nedenlerdendir ki ben de galiba bu sınıfa az çok giriyorum. Adamların cidden bazı oyunları sanki başka bir evren ve macera birleşmesiyle meydana gelmiş gibi. Bunu Far Cry serisinin en bilinen ve sevilen oyunu olan 3. oyunla da bayağı bir anlamış olduğuma inanıyorum.
Her neyse. Benim bu oyun hakkındaki genel olarak düşüncelerim bu şekilde. Peki ya siz?
Açıkçası oyunda görevler dışında yapılabilecek o kadar fazla şey var ki. Radyo kulesini aktif etme, bölge basma falan. Bir de oyunda ilerlerken önünüze rastgele bir şekilde arabalar, bozulmuş arabalar ve onların yanında duran yerlilerdir vesaire... Bence bu tarz detaylar, oyunu olduğundan çok daha gerçekçi kılıyor. Diğer yandan, oyunda birçok silah ve ekipman mevcut. Bunların dışında oyunun hikayesi ise başlı başına bir efsane, sürüleyici ve yer yer duygusal reflekslerin yer aldığı birçok sahne var. Benim ise en son sahnede, eğer arkadaşınızı öldürmemeyi seçerseniz Citre'yi öldürebiliyorsunuz ki bunu biz değil, Denis yapıyor ama yanlışlıkla. 
Her neyse. Benim bu oyun hakkındaki genel olarak düşüncelerim bu şekilde. Peki ya siz?