14381

Uzman
Bu hafta kataloğa gelen bisikletler alınır mı? 5-6 bin liraya yoksa 13-14 bin çıkmak mı gerekir?

Şehir içinde kullanacağım. Hafif ama dayanıklı ürün olsa iyi olur.

Şok markette de var.

Asla marketten bisiklet almayın kullandıktan sonra yaşayacağınız sorunlardan dolayı bisikletten soğursunuz hani sanayiden çıkamama tabirinin aynısını yaşarsınız. Alacaksanız en giriş seviye tabii eğer dağ bisikleti istiyorsanız Carraro Force serisi alınabilir.

Bu hafta kataloğa gelen bisikletler alınır mı? 5-6 bin liraya yoksa 13-14 bin çıkmak mı gerekir?

Şehir içinde kullanacağım. Hafif ama dayanıklı ürün olsa iyi olur.

Şok markette de var.
A101 alınmaz ben şahsen bunu çok seviyorum daha iyileri vardır elbet ama Salcano en azından hidrolik frenide var.

Uc harflilerden bisiklet alacagina ikinci elden al cok daha iyi. Neleri kontrol etmen gerektigini biliyorsan hatta bit pazarlarini da ziyaret edebilirsin. Bazen cok iyi urunler inanilmaz fiyata denk geliyor.

A101, BİM ve şok isimli marketlerden bisiklet almayın.

Gerekirse bütçenizi yükseltin. Decathlon'dan da alabilirsiniz.

Hangi modeli tavsiye edersiniz hocam?

Asla marketten bisiklet almayın kullandıktan sonra yaşayacağınız sorunlardan dolayı bisikletten soğursunuz hani sanayiden çıkamama tabirinin aynısını yaşarsınız. Alacaksanız en giriş seviye tabii eğer dağ bisikleti istiyorsanız Carraro Force serisi alınabilir.
var mı öneriniz hocam?

Hangi modeli tavsiye edersiniz hocam?

var mı öneriniz hocam?
Bisiklet piyasası çok saçma durumda en ucuz en azından sağlam denilebilecek bisikletler 20-30K bandında uzun süre bisiklet kullandığım ve bildiğim için böyle diyorum. Yurt dışında bizim binlerce para verdiğimiz bisikletler Walmart bisikleti diye geçiyor yani al kullan at gibi söylenebilir. Yani bisiklet alacağına motor al daha ucuza geliyor diyebilirim. Onun dışında ucuz alında elinizde kalıyor. Eğer sadece kullanacağım diyorsanız ne aldığınız fark etmiyor zaten alın bir şey geçin ama uzun süre kullanıcam işte dağa çıkıcam ormanda gezicem şehirde gezicem diyorsanız işte orada pahalı bir şey almanız lazım ama fiyatlar absürt olduğu için motor almak daha mantıklı oluyor onun dışında bisiklet hobisi bile bu ekonomide zenginlerin golf oynaması gibi bir şey yani.