Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Fiyatına göre çok güzel bir koltuk gibi duruyor ama kalitesi nasıl olur bilmem.

Bir koltuğa zaten daha fazla para vermek bence gereksiz sonuçta ömürlük olmayacak ya.

Screenshot_20251013_112233_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam satın alırsanız görüşlerinizi paylaşır mısınız?

Tabii ki ve bir tane videodan baktım, ilk başta rahat değil diyorlar, süngeri çok sert diyorlar.
2 gün sonra gayet rahat bir koltuğa dönüştünü söylüyorlar. Ama rahatlıkla beraber gıcırtılar çıkarmaya başladığı söyleniyor. Eğer gıcırtıyı dert etmeyecekseniz alabilirsiniz yorumu var en sonundada.

Resimde bile yamuk duruyor. Derisi suni deri insanı yaz kış terletir. Rahat ve sağlam olduğunu da düşünmüyorum.

Çok haklısınız hocam reklamında bile yamuk duruyor. Neyse eğer kurulumdan sonra bu şekilde yamuksa iade etmeyi denerim.

O kadar dandik duruyor ki. Oturduğumuz yer kırılıp piston saplanır diye korkuyorum.

Düşünmedim değil. Alttaki metal çok inceye benziyor. Olmaz diye bir kaydıda yok, olabilir altıma tencere koyup oturayım ilk seferde🤣🤣

Bu nasıl yanlış bir düşünce? Omurgan eğrilip belin ağrıdığında forumda konu açmak yok ama anlaştık mı?

Zaten bel düzleşmesi, boyun düzleşmesi var, bir de bel fıtığıda var. Bunun hakkında konu açmayacağım tamam🤐

Tabii ki ve bir tane videodan baktım, ilk başta rahat değil diyorlar, süngeri çok sert diyorlar.
2 gün sonra gayet rahat bir koltuğa dönüştünü söylüyorlar. Ama rahatlıkla beraber gıcırtılar çıkarmaya başladığı söyleniyor. Eğer gıcırtıyı dert etmeyecekseniz alabilirsiniz yorumu var en sonundada.

Çok haklısınız hocam reklamında bile yamuk duruyor. Neyse eğer kurulumdan sonra bu şekilde yamuksa iade etmeyi denerim.

Düşünmedim değil. Alttaki metal çok inceye benziyor. Olmaz diye bir kaydıda yok, olabilir altıma tencere koyup oturayım ilk seferde🤣🤣

Zaten bel düzleşmesi, boyun düzleşmesi var, bir de bel fıtığıda var. Bunun hakkında konu açmayacağım tamam🤐

Bende de fıtık var ve 19 yaşındayım. Sinirlerime değiyor fıtık o yüzden extra acı çekiyorum sizin de böyle sorunlarınız var ise oturma pozisyonunuzu düzeltin acilen ve ergonomik bir sandalye kullanın oda olmuyorsa ofislerde olan 2 3 binlik sandalye bundan iyidir. Benim de evde herkeste olan fix ofis sandalyesi var. İse yarıyor şuanlık.

Bende de fıtık var ve 19 yaşındayım. Sinirlerime değiyor fıtık o yüzden extra acı çekiyorum sizin de böyle sorunlarınız var ise oturma pozisyonunuzu düzeltin acilen ve ergonomik bir sandalye kullanın oda olmuyorsa ofislerde olan 2 3 binlik sandalye bundan iyidir. Benim de evde herkeste olan fix ofis sandalyesi var. İse yarıyor şu anlık.

Geçmiş olsun hocam. Bende rahatsız bir yere örneğin merdivene, yere falan oturursam 1 hafta acı çekiyorum, kas gevşeticilerle düzeliyor.
Şuandaki koltuğun kolçaklarından bir tanesi yok kırıldı ve yaslanma yeri geriye kaydığı için artık yaslanamıyorum devriliyor. Ama yine de düz sandalyeden rahat olduğu için bunu kullanıyorum şu anlık.

Geçmiş olsun hocam. Bende rahatsız bir yere örneğin merdivene, yere falan oturursam 1 hafta acı çekiyorum, kas gevşeticilerle düzeliyor.
Şuandaki koltuğun kolçaklarından bir tanesi yok kırıldı ve yaslanma yeri geriye kaydığı için artık yaslanamıyorum devriliyor. Ama yine de düz sandalyeden rahat olduğu için bunu kullanıyorum şu anlık.

Size de geçmiş olsun. Teşekkürler.