Bütçe
20 bin.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
1724082105233.webp

Bu TV bu fiyata alinir mi? Daha onceki TV konularimda arkadaslar SUNNY yerine Toshiba ve TLC onermisti ancak kimisi istedigim ekran boyutundan kucuktu kimisi ise butcemi asiyordu. Bu tam butcemde. Ekrani da istedigimden daha buyuk. Alinir mi?

Sanirim Android TV degil. Cok buyuk bir eksi mi bu? Ileride Android TV box alsak olmaz mi? Bu fiyata en az 55 inch farkli onerileriniz var mi?

TV'ye bir uygulama ekleme gibi derdimiz oldugu soylenemez. Google;dan kacak film acabilsem iyi olur bana. Onun disinda kullanmam zaten. Ailem normal kanal kullanimi icin aliyor.

UA olunca Android oluyor sanirim.

Arkadaslar Toshiba onermisti SUNNY ve Vestel gibi markalardan iyidir diye ama arastirdigim kadariyla Toshiba da Vestel'in.

@SF26 @abdullahdemir @BirForumcuKişi @Big Boss @Helox @XEfe.Bey

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 75904

Bu TV bu fiyata alinir mi? Daha onceki TV konularimda arkadaslar SUNNY yerine Toshiba ve TLC onermisti ancak kimisi istedigim ekran boyutundan kucuktu kimisi ise butcemi asiyordu. Bu tam butcemde. Ekrani da istedigimden daha buyuk. Alinir mi?

Sanirim Android TV degil. Cok buyuk bir eksi mi bu? Ileride Android TV box alsak olmaz mi? Bu fiyata en az 55 inch farkli onerileriniz var mi?

TV'ye bir uygulama ekleme gibi derdimiz oldugu soylenemez. Google;dan kacak film acabilsem iyi olur bana. Onun disinda kullanmam zaten. Ailem normal kanal kullanimi icin aliyor.

Arkadaslar Toshiba onermisti SUNNY ve Vestel gibi markalardan iyidir diye ama arastirdigim kadariyla Toshiba da Vestel'in.

CSOT panelli olduğu için görüntü kalitesi mükemmel ama arkadaş minimum 65 inç istedi.
Eki Görüntüle 75904

Alınabilir.

Onerme sebebiniz nedir? Ekranin boyutunun kuculmesine degecek farki nedir?
Görüntü kalitesi. CSOT panel kullandığı için iyi bir görüntü sunacaktır.

Son düzenleme:
ama arkadaş minimum 65 inç istedi.

Eger artilarini yazarsaniz aradaki boyut farkini gormezden gelebilirim hocam.

Peki benim attigim TV'nin paneli nedir? Aradaki goruntu farki icin fiziksel magazada test yapabilir miyim? Panel disinda artilari nedir? Ailem kullanacak. Zaten şu an Vestel TV kullaniyorlar 5 yillik. En kotusunu de alsalar yukselmis olacak kalite.