Yer
Ankara
Arkadaşlar bu hafta sınavdan geçtim ve A2 ehliyet sahibi olacağım. Motor bakıyorum kendime. Benden yaşça küçük kardeşimin Motoru vardı ve ben de sürdüm biraz dolayısı ile şimdi ömürlük ve kaliteli bir model arıyorum. Tercihen 300 CC üzeri olsun ilçeler arası git gel için kullanacağım. Fazla yakmasın hız ya da şov peşinde olan birisi değilim araba alana kadar üzmesin derdindeyim. Günlük 20-25 km git gel için uygun sorun çıkartmayacak bir model bakıyorum. Sizce Dominar 400 UG nasıl? Şu aralar aklımda o var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatına düşkün biriysen eğer Honda PCX veya Yamaha X-Max 250, eğer trafik olan bir şehirdeysen bu motorlar ile çok rahat edersin.

Para varsa ve değerini kaybetmesin istiyorsan Yamaha Nmax - Xmax. Piyasası her zaman olur ve japon kalitesi.Nmax PCX'ten birkaç gömlek daha üstün.

Para varsa ve değerini kaybetmesin istiyorsan Yamaha Nmax - Xmax. Piyasası her zaman olur ve japon kalitesi.Nmax PCX'ten birkaç gömlek daha üstün.
Şahsen NMax yerine PCX tercih ederim, düşük cc'de Honda güzel motorlar üretiyor. Xmax konusunda katılıyorum Forza yerine Xmax daha mantıklı.

Şahsen NMax yerine PCX tercih ederim, düşük cc'de Honda güzel motorlar üretiyor. Xmax konusunda katılıyorum Forza yerine Xmax daha mantıklı.
Bende PCX'e görüntü olarak baya yakındım bir aralar hayalimdi ama her ikisini deneyimleme fırsatım oldu. PCX daha 25 modelinde yeni arkaya disk fren getirirken ona da abs getirmiş mi getirmemiş mi insanlar tartışıyordu gördüm. Özellikleri gıdım gıdım salıyorlar resmen. 22 modeldi sanırım kullandığım Nmax, ön arka elektronik ABS, TCS mevcuttu. Bunlar basit gibi gözükse de scooterda ıslak zemin ve yağmurlu havada paha biçilemez şeyler.

20-25km yollara 300CC üzeri gerek var mı bilmiyorum. NMax ya da XMax önerirdim. XMax özellikle daha konforlu, uzun yol için, NMax biraz daha şehiriçi kıvraklığı için tasarlı. XMax'i 30.000km kadar kullandım, daha zevkli bir motora binmedim şimdiye kadar. Özellikle XMax şehirlerarasını gayet sırtlar.

Bende PCX'e görüntü olarak baya yakındım bir aralar hayalimdi ama her ikisini deneyimleme fırsatım oldu. PCX daha 25 modelinde yeni arkaya disk fren getirirken ona da abs getirmiş mi getirmemiş mi insanlar tartışıyordu gördüm. Özellikleri gıdım gıdım salıyorlar resmen. 22 modeldi sanırım kullandığım Nmax, ön arka elektronik ABS, TCS mevcuttu. Bunlar basit gibi gözükse de scooterda ıslak zemin ve yağmurlu havada paha biçilemez şeyler.
Ben aktif olarak 2017 model PCX 150 kullanıyorum, konforu ve tipi çok güzel. 73.000 kmde halen saat gibi sorunsuz.

Dominar 400 ug yi geçen ay kendim aldım. Motor gerçekten çok güzel. Acayip rahat ve verdigi tork efsanevi. Bence A2 de alınabilecek en rahat ve en güvenli motorlardan biri. Dominar 250 de kullandım 1 yıl ve 400 ona göre kat kat farklı ve güzel bir motor. PCX ve NMAX scooterlarından daha keyif vericeğini ve mutlu edeceğini düşünüyorum. MT25 veya R25'lere çıkabiliyorsan absli versiyon olmasına dikkat et onlarda olabilir. Ancak bütçen 200 220 civarındaysa zaten 450sr ve 400ug arasında kalırsın. Bende bu durumda dominar tercih ettim.