A26 5G almayı düşünüyorum. samsung.com ve Trendyol arasında neden bu kadar fiyat farkı var? İkisi de 256 GB / 8 GB RAM versiyonu. samsung.com - trendyol (Satıcı Trendyol) Trendyol satıcısından almak mantıklı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
2 side Samsung türkiye garantili. Ucuz olanı alabilirsiniz.A26 5G almayı düşünüyorum. samsung.com ve Trendyol arasında neden bu kadar fiyat farkı var? İkisi de 256 GB / 8 GB RAM versiyonu. samsung.com - trendyol (Satıcı Trendyol) Trendyol satıcısından almak mantıklı mı?
- Makaleler
- 6
A26 5G almayı düşünüyorum. samsung.com ve Trendyol arasında neden bu kadar fiyat farkı var? İkisi de 256 GB / 8 GB RAM versiyonu. samsung.com - trendyol (Satıcı Trendyol) Trendyol satıcısından almak mantıklı mı?
Samsung resmi sitesinde yeni cihazların yakında duyurulacağı için zamlandı.
Ancak NFC önemli değilse CMF Phone 1 alırdım bu bütçede. Trendyol'dan alabilirsiniz.
Samsung resmi sitesinde yeni cihazların yakında duyurulacağı için zamlandı.
Ancak NFC önemli değilse CMF Phone 1 alırdım bu bütçede. Trendyol'dan alabilirsiniz.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Şu anda da Samsung kullandığım için Samsung'dan devam etmek istedim.
- Makaleler
- 6
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Şu anda da Samsung kullandığım için Samsung'dan devam etmek istedim.
Siz bilirsiniz tabii.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-