fatih terim

Uzman
Thermaltake kasanın siparişini verdim fakat A32 Plus hem kendisi hem de reverse fanları ile birlikte indirime girmiş. Sizce parça kalitesi ya da ürün kalitesi olarak iade edip Asus kasaya geçilmeli mi? Sipariş esnasında iptal edebilirim vereceğiniz cevap doğrultusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de kalite olarak başa baş gider aynı diyelim, ASUS şu an fiyat olarak önde 2.000 TL iki bin TLdir :D ASUS alıp geç, farklı marka alternatifler de vardır onlara bakmadım.

İkisi de kalite olarak başa baş gider aynı diyelim, ASUS şu an fiyat olarak önde 2.000 TL iki bin TLdir :D ASUS alıp geç, farklı marka alternatifler de vardır onlara bakmadım.
2 bin lira yok arada. 900 lira falan var. ayrıca Asus alırsam alt tarafa ekleyeceğim fanları da hesaba katarak bi tane hub, 3 lü set fan almak gerekecek ve yaklaşık iki bin lirayı geçecek bu masraf. keza sıvı soğutucu fanlarının tasarımı asusa uyumlu değil buna uyumlu olmayacak nasıl yaparız onu? thermaltake fanlarına benzer fanlar elimde ki kullandıklarım ve sıvı soğutucu fanları da fanlara benziyor. Ocypus Delta L36.

2 bin lira yok arada. 900 lira falan var. Ayrıca ASUS alırsam alt tarafa ekleyeceğim fanları da hesaba katarak bir tane hub, 3'lü set fan almak gerekecek ve yaklaşık iki bin lirayı geçecek bu masraf. Keza sıvı soğutucu fanlarının tasarımı ASUS'a uyumlu değil buna uyumlu olmayacak nasıl yaparız onu? Thermaltake fanlarına benzer fanlar elimde ki kullandıklarım ve sıvı soğutucu fanları da fanlara benziyor. Ocypus Delta l36.

Şimdi sen diğer kasa indirime girmiş yazınca doğal olarak aldığın kasayı indirimsiz aldın sandım, Thermaltake de alt tarafa fan ekleme yapmayacak mısın? ASUS'ta extra masraf etme durumu varsa zaten gereksiz.

Şimdi sen diğer kasa indirime girmiş yazınca doğal olarak aldığın kasayı indirimsiz aldın sandım, Thermaltake de alt tarafa fan ekleme yapmayacak mısın? ASUS'ta extra masraf etme durumu varsa zaten gereksiz.
Thermaltake kasa da bulunan fanlar şahsi kasamdakilere benzer o yüzden eklememe gerek yok bundan sordum.