6825

Uzman
Samsung A34 telefonum. Hangi kılıfı kullanmam konusunda kararsızım. Ortada ki hoşuma gidiyor ama aşağı taraftaki boşluğun anlamını anlayamadım. Koruma ve görünte açısından ortalama olarak sizce hangisi en ideali olur?

20241027_110902-1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğendiğini kullan.
Cihazın arka kapağı plastik, telefonu bir yerlere top gibi fırlatıp atmazsan kolay kolay bir şey olmaz.

Beğendiğini kullan.
Cihazın arka kapağı plastik, telefonu bir yerlere top gibi fırlatıp atmazsan kolay kolay bir şey olmaz.
Kılıfsız kullansam peki? Arkasını cam sanıyordum hiç cam gibi değildi ama öyle duymuştum. Yine de kılıf kullanmakta fayda vardır herhalde? Kılıfsız hissiyatı güzel ama.

Çok koruma sağlayacağını düşünmüyorum ama Mantıken enerji kaybolmaz ama görüntü ve tutuş hissiyat için bu tarz önerebilirim.

Kılıfsız kullansam peki? Arkasını cam sanıyordum hiç cam gibi değildi ama öyle duymuştum. Yine de kılıf kullanmakta fayda vardır herhalde? Kılıfsız hissiyatı güzel ama.

Kılıflı kullanmanızı öneririm her ihtimale karşı.

Çok koruma sağlayacağını düşünmüyorum ama Mantıken enerji kaybolmaz ama görüntü ve tutuş hissiyat için bu tarz önerebilirim.

Kılıflı kullanmanızı öneririm her ihtimale karşı.
Görüntüsü çok kaba hocam maalesef, bana hitap etmiyor yani.

A35 ile karıştırıyorsundur, A34 ve A55'te cam kapak var.

Kılıflı kullanman daha iyi olur, düşme durumunda cihazın zarar görmesini engeller.
A34 takoz gibi telefon, hissiyatı kılıf kullansan da kullanmasan da pek fark etmez kalın ve ağır olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör: