Kayraa

Başarılı
Merhaba, açılan konu yeri yanlış olabilir ama açıklamaya çalışayım. A4 veya A5 boyutunda yazıcıdan fotoğraf baskı çıkartmak istiyorum. Hangi piksel boyutlarını kullanırsam kenarları boş kalmadan tam boyut çıkar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Matbaa dışında bunu yapmanız mümkün değil.
Bazı yazıcılar baskı yaparken baskı payı bırakmaktadır. Matbaa'da bile büyük makine sayesinde o paylar kesilmektedir.
Sizin yapabileceğiniz tek şey, yazıcıdan deneme yanılma yöntemi ile tam boyutunu tespit etmek olur. Her yazıcının alanı farklıdır.

Nasıl yapılır derseniz anlatmak uzun olacağı için kısa bir anlatım,

Yazıcı marka ve modeliniz nedir?

Matbaa dışında bunu yapmanız mümkün değil.
Bazı yazıcılar baskı yaparken baskı payı bırakmaktadır. Matbaa'da bile büyük makine sayesinde o paylar kesilmektedir.
Sizin yapabileceğiniz tek şey, yazıcıdan deneme yanılma yöntemi ile tam boyutunu tespit etmek olur. Her yazıcının alanı farklıdır.

Nasıl yapılır derseniz anlatmak uzun olacağı için kısa bir anlatım,

Yazıcı marka ve modeliniz nedir?

Hp Smart Tank 515 modelini kullanıyorum. 10 15 sayfa kağıt basacağım da, deneme yanılma ile zor olabilir gibi geldi. Her fotoğrafın piksellerini değiştirmek biraz zahmetli olabilir.

HP Smart tank 515 modelini kullanıyorum. 10 15 sayfa kağıt basacağım da, deneme yanılma ile zor olabilir gibi geldi. Her fotoğrafın piksellerini değiştirmek biraz zahmetli olabilir.

Word uygulamasına 1 adet çerçeve ekle. Tek bir kağıt ile yapabilirsin. Sınıra gelene kadar aynı Kağıdı kullan, sonra baskıyı o ayarlarda yap.

1736712479318.webp