XMP ve SAM ayarları dışında yapılması gereken önerdiğiniz bir ayar var mı hocam?Pilini çıkarıp 2 dakika bekle sonra tekrar yap ayarlarını.
XMP ve SAM ayarları dışında yapılması gereken önerdiğiniz bir ayar var mı hocam?Pilini çıkarıp 2 dakika bekle sonra tekrar yap ayarlarını.
A520M K V2 kullanıyorsan ve sistem belleklerin de 3200 MHz ise FLCK frekansını 1600'e çek, 3600 MHz ise bir şey yapmana gerek yok. Bu anakart otomatik 1800 açıyor nedense, gecikme ekliyor o da. Onun dışında ihtiyacın yoksa sanallaştırmayı kapalı tutmanı öneririm.XMP ve SAM ayarları dışında yapılması gereken önerdiğiniz bir ayar var mı hocam?
Belleklerim 3200 MHz, dediğinizi yapayım. Sanallaştırma ayarını hiç bilmiyorum.A520M K V2 kullanıyorsan ve sistem belleklerin de 3200 MHz ise FLCK frekansını 1600'e çek, 3600 MHz ise bir şey yapmana gerek yok. Bu anakart otomatik 1800 açıyor nedense, gecikme ekliyor o da. Onun dışında ihtiyacın yoksa sanallaştırmayı kapalı tutmanı öneririm.
Sanallaştırma standart kapalı geliyor zaten de ben kendin açık bırakıyorsan diye belirtmek istedim.Belleklerim 3200 MHz, dediğinizi yapayım. Sanallaştırma ayarını hiç bilmiyorum.
Sanallaştırma standart kapalı geliyor zaten de ben kendin açık bırakıyorsan diye belirtmek istedim.
Sanallaştırma standart kapalı geliyor zaten de ben kendin açık bırakıyorsan diye belirtmek istedim.