Telefonuma TWRP yükleyecektim, ilk Vbmeta'yı yükledim sonra TWRP yükleyeyim dedim telefon brick oldu. Flashlamaya çalıştığımda da fail oluyor ne yapmam lazım?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Odin'de fail diyor şu an telefonun şarji bittiği için atamıyorum.
Android 13 flashlamaya çalışıyorum. Download Mode'daki yapım numarası ile flashlamayı denediğimde olmuyor.
Odinde Fail diyor Şu an telefonun şarji bittiği için atamıyorum.
Odin'de fail diyor şu an telefonun şarji bittiği için atamıyorum.
Şu an deniyorum.
Sorunum çözüldü TWRP'yi kurarken gene aynı hatayı aldım bana çalışan bir TWRP dosyası atabilir misin?
Sorunum çözüldü TWRP'yi kurarken gene aynı hatayı aldım bana çalışan bir TWRP dosyası atabilir misin?
Teşekkür ederim!Çalışırsa bunu dene.
![]()
[RECOVERY][UNOFFICIAL] Orange Fox Recovery for Galaxy A53 5G (exynos)
/* *Disclaimer * * Your warranty is now void. * * We're not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features...xdaforums.com
Rehber: Samsung cihazlarda recovery için vbmeta hazırlama
Başlıkta anlattığım gibi. Vbmeta hazırlayacağız bu konuda. Bu konu root ya da recovery kurarken karşımıza gelen. (vbmeta verification fail) gibi hataları çözmektedir. Bize lazım olanlar. Beyin/Mantık Aktif olan bir telefon (eğer cihazınız vbmeta hatası veriyorsa başka cihazınız olabilir) Magisk...www.technopat.net
Teşekkür ederim!
@Heribert Yavuz son olarak bu vbmeta dosyasını AP'de mi yoksa Userdata'ya mı atmam lazım?
Tamamdır teşekkür ederim.