Geliştiriciye verilen geri dönütler doğrultusunda bazı çözümler var hiç herhangi birini denediniz mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Denedim fark etmedi :/Geliştiriciye verilen geri dönütler doğrultusunda bazı çözümler var hiç herhangi birini denediniz mi?
crDroid port yoksa crDroid A14 GSI öneririm.
A50 cihazımda A54'ten port edilmiş One UI 5.1 ROM var. Samsung'un yeni teknikleri yüzünden yüz tanıma ve Smart view çalışmıyor. Geri kalan her şey sorunsuz çalışıyor.
multidisablerkomutunu kullanmak için cd /data/system/ dosyasına erişmemi istiyor makale ama cd /data/system/ komutunu girince böyle bir dizin yok dedi ne yapmam lazım?
Son düzenleme:
hmz4hsg
Yetkin
Denedim fark etmedi :/
multidisablerkomutunu kullanmak içincd /data/system/dosyasına erişmemi istiyor makale amacd /data/system/komutunu girince böyle bir dizin yok dedi ne yapmam lazım?
Ne demek istediğini anlamadım ama GSI kurmak için System.img, vendor.img ve kernel dosyalarının olması yeterli. Şu sırayla flashlarsanız sorun olmayacaktır. System>vendor>kernel.
Mount kısmından system seçeneğini seçin ve tekrar deneyin.
Tamamdır deniyorum.Ne demek istediğini anlamadım ama GSI kurmak için System.img, vendor.img ve kernel dosyalarının olması yeterli. Şu sırayla flashlarsanız sorun olmayacaktır. System>vendor>kernel.
Mount kısmından system seçeneğini seçin ve tekrar deneyin.
@hmz4hsg Sadece vendor.img dosyası yeterli mi yoksa diğer vendor imglerini de mi flashlamam lazım?
hmz4hsg
Yetkin
hmz4hsg
Yetkin
Hocam bir de bu multidisabler komutundan kastığım bu makalede öyle yazdığından sormak istedim.@hmz4hsg
Multidisabler stock ROM'un şifrelemesini kaldırmak için var. Direk wipe atarsanız multidisabler ile işiniz olmayacaktır diye düşünüyorum.
O zaman multidisabler kodunu kullanmıyorum.Multidisabler stock ROM'un şifrelemesini kaldırmak için var. Direk wipe atarsanız multidisabler ile işiniz olmayacaktır diye düşünüyorum.
Bunları yaptıktan sonra Bootlayacak değil mi?Multidisabler stock ROM'un şifrelemesini kaldırmak için var. Direk wipe atarsanız multidisabler ile işiniz olmayacaktır diye düşünüyorum.
Çünkü ilk defa UNOFFICIAL bir rom yüklüyorumda.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-