KS KS Zyrtek Yetkin Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 318 Çözümler 3 Beğeniler 196 Yer Kocaeli 26 Mart 2024 #31 hmz4hsg dedi: Farklı GSI dene, belki GSI de sorun vardır. Bazı GSI'ler her vendorda çalışmayabiliyor. Örnek olarak benim cihazda flymeos sadece belli vendorlarda çalışabildi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Tüm ROM'ları denedim hiçbiri çalışmadı @Leclerc 'nun attığı melez ROM çalıştı Son düzenleme: 27 Mart 2024
hmz4hsg dedi: Farklı GSI dene, belki GSI de sorun vardır. Bazı GSI'ler her vendorda çalışmayabiliyor. Örnek olarak benim cihazda flymeos sadece belli vendorlarda çalışabildi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Tüm ROM'ları denedim hiçbiri çalışmadı @Leclerc 'nun attığı melez ROM çalıştı
Leclerc Üstün Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.234 Çözümler 38 Beğeniler 2.218 Yer Monaco 27 Mart 2024 #32 Zyrtek dedi: Tamamdır sağ olun. Tüm ROM'ları denedim hiçbiri çalışmadı @Leclerc 'nun attığı melez ROM çalıştı Genişletmek için tıkla... Sevindim. Nasıl hocam genel olarak stabilitesi, memnun edebiliyor mu?
Zyrtek dedi: Tamamdır sağ olun. Tüm ROM'ları denedim hiçbiri çalışmadı @Leclerc 'nun attığı melez ROM çalıştı Genişletmek için tıkla... Sevindim. Nasıl hocam genel olarak stabilitesi, memnun edebiliyor mu?