A54 mü iPhone 11 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    a54
1O Yaşındayken ben de her şeyin rakam olduğunu sanıyordum. Benchmark ne alaka, kamera lensi ne alaka?

Ben kendim Android kullanıyorum.
Ve çiziliyor ve çizikler de var, fenerle bakınca görülüyor. Aynı açıdan aynı fotoğrafı 1 sene aralıkla çektim, kamera performansında ciddi kayıp var, aynı ışık aynı hava koşulları. Birçok Andorid'de aynısı oluyor.

Reddit'de birkaç arkadaş aynı başlığı açmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 792
Ben kendim Android kullanıyorum.
Ben hem Apple hem de Android kullanıyorum tamamen tarafsız bir yaklaşım sergiliyorum ki burada gelip S serisi Samsung cihazları lensleri safir değil diye çizilebilir yapamazsın. Ki istesen de çizemezsin S24+'ın lensini.

Öyle deme knk, ben bunu kapatabiliyorum ve gayet de memnunum, yetkileri geri al kısmından halloluyor...

Ben hem Apple hem de Android kullanıyorum tamamen tarafsız bir yaklaşım sergiliyorum ki burada gelip S serisi Samsung cihazları lensleri safir değil diye çizilebilir yapamazsın.
Safir kullanmalı amiral gemisi yapıyor çizilmez diye size kakalıyor bende s10 kullandım s22 kullandım.

Redmi Note 13 Pro alırken A54 ile kıyasladım bataraynı seviyorsan A54 alma A55 al.

A55 bataryada fena işler çıkarıyor.

Öyle deme kanka ben bunu kapatabiliyorum ve gayet de memnunum yetkileri geri al kısmından halloluyor...

Bilmiyorum, zamanında Redmi 10 2022 kullanıyordum ne yaptıysam çözemedim root gibi bir şey dediler beceremem diye atmadım bir gün reklam yüzünden sinirlenip duvara fırlattım bir daha da almamaya karar verdim.

Bilmiyorum, zamanında Redmi 10 2022 kullanıyordum ne yaptıysam çözemedim root gibi bir şey dediler beceremem diye atmadım bir gün reklam yüzünden sinirlenip duvara fırlattım bir daha da almamaya karar verdim.
bütçe nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…