jamaika

Çalışkan
6-8K bandında bütçe ile en iyi performansı hangisinden alırım sizce? Kamera, hız ve pil ömrü benim için önemli faktörler.

İkisini de kullandım, şarjı daha çok gitsin dersen A54, safkan performans ve kamera istersen S20FE kesinlikle.

İkinci el S21FE’ye çıkma şansınız var mı? Bir de hiç custom rom kurabiliyor musunuz? Ve kaç yıl kullanılcak?
Max 3-4 sene hocam. Rom'u da ilk defa yukarıdaki arkadaştan duydum araştırdım. Açıkçası çok telefon var bu 2'sini sona bırakıp forumdaki arkadaşların da fikrini almak istedim ama başka önerileriniz varsa onlara da bakabilirim. S21 FE'ye şimdi baktım biraz bütçemi aşıyor gibi sanki.

Max 3-4 sene hocam. Rom'u da ilk defa yukarıdaki arkadaştan duydum araştırdım. Açıkçası çok telefon var bu 2'sini sona bırakıp forumdaki arkadaşların da fikrini almak istedim ama başka önerileriniz varsa onlara da bakabilirim. S21 FE'ye şimdi baktım biraz bütçemi aşıyor gibi sanki.
S21FE’ye çıkabilirseniz müthiş olur. Açıkcası bu ROM işini yapamayacağınızı düşünüyorsanız A54 alın. S20FE çok daha iyi bir cihaz ancak ROM atmadan da olmaz yani. ROM atarken yanlış bir şey de yaparsanız brick olma şansı var. Yani çalışmamama diyebiliriz.