A55 ve A35 Kore'de One UI 8.5 güncellemesini aldı

Bora Yenici

Başarılı
Az önce X'de gezinirken A55'in ve A35'in Kore'de One UI 8.5 güncellemesi aldığını gördüm. Birkaç güne Türkiye'de yayınlanacağını umut ediyorum.

Hocam anlamadım, bu Samsung bölge farkı neden çok ucu açık? Örneğin Kore'ye geliyor, globale 3-4 ay sonra falan geliyor. Neden ya da bazı durumlarda her ülkeye farklı aylarda geliyor?
Hocam yanlış bilmiyorsam Samsung o bölgedeki operatör ayarları vb. ayarları sisteme entegre ettiği için bölgeden bölgeye farklılık oluyor güncellemelerin yayınlanması.

Hocam anlamadım, bu Samsung bölge farkı neden çok ucu açık? Örneğin Kore'ye geliyor, globale 3-4 ay sonra falan geliyor. Neden ya da bazı durumlarda her ülkeye farklı aylarda geliyor?

Kore anavatanı olduğu için genelde ilk ona geliyor bazı modelleri.
Ama globale 3 4 ay sonra değil, 1 hafta sonra gelir. Daha sonra globalde gelme farkı ülkelerin ayrı ayrı yasaları olması.

Hocam, download mode zaten temel bir şey. Bu olmasa telefon yazılım atılamaz ve bu modun kaldırılması çok zor. Bütün cihazlarda bulunuyor bu mod ama hepsinin işlemci ve cihaza göre yer, metot ve isim değişiyor.

Evet, kurtarma modu olmasa cihaz hatalı bir güncelleme yaparsa tuğla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…