Bora Yenici
Başarılı
Az önce X'de gezinirken A55'in ve A35'in Kore'de One UI 8.5 güncellemesi aldığını gördüm. Birkaç güne Türkiye'de yayınlanacağını umut ediyorum.
Hocam anlamadım, bu Samsung bölge farkı neden çok ucu açık? Örneğin Kore'ye geliyor, globale 3-4 ay sonra falan geliyor. Neden ya da bazı durumlarda her ülkeye farklı aylarda geliyor?Az önce X'de gezinirken A55'in ve A35'in Kore'de One UI 8.5 güncellemesi aldığını gördüm. Birkaç güne Türkiye'de yayınlanacağını umut ediyorum.
Eki Görüntüle 252116
Eki Görüntüle 252117
Hocam yanlış bilmiyorsam Samsung o bölgedeki operatör ayarları vb. ayarları sisteme entegre ettiği için bölgeden bölgeye farklılık oluyor güncellemelerin yayınlanması.Hocam anlamadım, bu Samsung bölge farkı neden çok ucu açık? Örneğin Kore'ye geliyor, globale 3-4 ay sonra falan geliyor. Neden ya da bazı durumlarda her ülkeye farklı aylarda geliyor?
Hocam anlamadım, bu Samsung bölge farkı neden çok ucu açık? Örneğin Kore'ye geliyor, globale 3-4 ay sonra falan geliyor. Neden ya da bazı durumlarda her ülkeye farklı aylarda geliyor?
Hayır, One UI 8.0 bootloader açmayı arayüzden kaldırdılar diye biliyorum, download mode duruyor.
ROM atilmayacak diye duymustum.Hayır, One UI 8.0 bootloader açmayı arayüzden kaldırdılar diye biliyorum, download mode duruyor.
İşte bootloader açamasın, Samsung imzası olmayan ROM engelliyor. Zaten Knox sayacı ayrı bir engel. O yüzden ROM atacağım falan diyorsanız Samsung, Honor, Huawei almayın.