A55 ve A35 Kore'de One UI 8.5 güncellemesini aldı

İşte bootloader açamasın, Samsung imzası olmayan ROM engelliyor. Zaten Knox sayacı ayrı bir engel. O yüzden ROM atacağım falan diyorsanız Samsung, Honor, Huawei almayın.
Samsung S9+ kullanıyorum, Knox sayacı 1'de FloydROM attığım için. Samsung uygulamalarıyla işim olmadığı için takmıyorum ama sonbahara doğru server kayıtlı S23 Ultra alabilirim, o biraz engel olur işte.

Custom ROM için en iyi telefon Nothing bence. Xiaomi, Redmi cihazlarda da kanser olursunuz.

Hocam, bence Google Pixel nedeni bootloader sonra kapatabiliyorsunuz ve custom ROM play intalce API ve Netflix 0 sorun ama Türkiye'ye gelmiyorlar.

Hocam, Exynos işlemcili telefonlarda custom ROM çok sorun çıkarıyor ama Qualcomm veya Mediatek ise kurmak mantıklı.

Kore'de yayınlanan güncellemeler fazla uzun sürmüyor. Geçen sefer 3-4 gün civarında Türkiye'ye gelmişti diye hatırlıyorum.

TWRP > Data > apex > dosyayı sil.
Anca böyle çözüyorum bunun icin otomatik komut lazim artik 5 dakika da anca aciyorum. Hatta 2 kere silmek gerekiyor bazen.
Hovam diğer sorun şu 4 tane custom rom denedim dediniz sorun neredeyse hepsinde yaşıyorum ben de Samsung bilerek yapıyor sanırım.

Hovam diğer sorun şu 4 tane custom rom denedim dediniz sorun neredeyse hepsinde yaşıyorum ben de Samsung bilerek yapıyor sanırım.
NobleROM'da yaşamadım ama bataryayı yok ediyor, bildiğin 1.5 saat süre veriyordu. FloydROM ile güç tasarrufu modunda 3 saat dayanıyor, oyun oynarken 50-60 dakika maksimum. Zaten LineageOS ve crDroid baktım en başta ancak hiçbiri açılmadı, crDroid logoda takılı kaldı, LineageOS ise S9+ yazısında bootloop oldu. FloydROM bootloop oluyor derken normalde açılıyor ama Apex'i silmeden açılmıyor %90 olasılıkla. Telefon kapalıyken batarya da çöküyor, bende öyle de bir sorun olduğu için açılışta pilin %30'u gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…