İşte bootloader açamasın, Samsung imzası olmayan ROM engelliyor. Zaten Knox sayacı ayrı bir engel. O yüzden ROM atacağım falan diyorsanız Samsung, Honor, Huawei almayın.
Samsung S9+ kullanıyorum, Knox sayacı 1'de FloydROM attığım için. Samsung uygulamalarıyla işim olmadığı için takmıyorum ama sonbahara doğru server kayıtlı S23 Ultra alabilirim, o biraz engel olur işte.
İşte Bootloader açamasın, Samsung imzası olmayan ROM engelliyor. Zaten Knox sayacı ayrı bir engel. O yüzden ROM atacağım falan diyorsanız Samsung, Honor, Huawei almayın.
Samsung S9+ kullanıyorum, Knox sayacı 1'de FloydROM attığım için. Samsung uygulamalarıyla işim olmadığı için takmıyorum ama sonbahara doğru server kayıtlı S23 Ultra alabilirim, o biraz engel olur işte.
TWRP > Data > apex > dosyayı sil.
Anca böyle çözüyorum bunun icin otomatik komut lazim artik 5 dakika da anca aciyorum. Hatta 2 kere silmek gerekiyor bazen.
TWRP > Data > apex > dosyayı sil.
Anca böyle çözüyorum bunun icin otomatik komut lazim artik 5 dakika da anca aciyorum. Hatta 2 kere silmek gerekiyor bazen.
NobleROM'da yaşamadım ama bataryayı yok ediyor, bildiğin 1.5 saat süre veriyordu. FloydROM ile güç tasarrufu modunda 3 saat dayanıyor, oyun oynarken 50-60 dakika maksimum. Zaten LineageOS ve crDroid baktım en başta ancak hiçbiri açılmadı, crDroid logoda takılı kaldı, LineageOS ise S9+ yazısında bootloop oldu. FloydROM bootloop oluyor derken normalde açılıyor ama Apex'i silmeden açılmıyor %90 olasılıkla. Telefon kapalıyken batarya da çöküyor, bende öyle de bir sorun olduğu için açılışta pilin %30'u gidiyor.