Samsung S9+ kullanıyorum, Knox sayacı 1'de FloydROM attığım için. Samsung uygulamalarıyla işim olmadığı için takmıyorum ama sonbahara doğru server kayıtlı S23 Ultra alabilirim, o biraz engel olur işte.İşte bootloader açamasın, Samsung imzası olmayan ROM engelliyor. Zaten Knox sayacı ayrı bir engel. O yüzden ROM atacağım falan diyorsanız Samsung, Honor, Huawei almayın.
Detaylar
Kim cevapladı?İşte Bootloader açamasın, Samsung imzası olmayan ROM engelliyor. Zaten Knox sayacı ayrı bir engel. O yüzden ROM atacağım falan diyorsanız Samsung, Honor, Huawei almayın.
Custom ROM için en iyi telefon Nothing bence. Xiaomi, Redmi cihazlarda da kanser olursunuz.
Wrt32
Becerikli
Custom ROM için en iyi telefon Nothing bence. Xiaomi, Redmi cihazlarda da kanser olursunuz.
Hocam, bence Google Pixel nedeni bootloader sonra kapatabiliyorsunuz ve custom ROM play intalce API ve Netflix 0 sorun ama Türkiye'ye gelmiyorlar.
Hocam, Exynos işlemcili telefonlarda custom ROM çok sorun çıkarıyor ama Qualcomm veya Mediatek ise kurmak mantıklı.Samsung S9+ kullanıyorum, Knox sayacı 1'de FloydROM attığım için. Samsung uygulamalarıyla işim olmadığı için takmıyorum ama sonbahara doğru server kayıtlı S23 Ultra alabilirim, o biraz engel olur işte.
Kore'de yayınlanan güncellemeler fazla uzun sürmüyor. Geçen sefer 3-4 gün civarında Türkiye'ye gelmişti diye hatırlıyorum.
Bootloop harici hiçbir sorunu yok.Hocam, Exynos işlemcili telefonlarda custom ROM çok sorun çıkarıyor ama Qualcomm veya Mediatek ise kurmak mantıklı.
Wrt32
Becerikli
Hocam ben de yaşıyom mecburen eski stok rom döndüm
TWRP > Data > apex > dosyayı sil.Hocam ben de yaşıyom mecburen eski stok rom döndüm![]()
Anca böyle çözüyorum bunun icin otomatik komut lazim artik 5 dakika da anca aciyorum. Hatta 2 kere silmek gerekiyor bazen.
Wrt32
Becerikli
Hovam diğer sorun şu 4 tane custom rom denedim dediniz sorun neredeyse hepsinde yaşıyorum ben de Samsung bilerek yapıyor sanırım.TWRP > Data > apex > dosyayı sil.
Anca böyle çözüyorum bunun icin otomatik komut lazim artik 5 dakika da anca aciyorum. Hatta 2 kere silmek gerekiyor bazen.
NobleROM'da yaşamadım ama bataryayı yok ediyor, bildiğin 1.5 saat süre veriyordu. FloydROM ile güç tasarrufu modunda 3 saat dayanıyor, oyun oynarken 50-60 dakika maksimum. Zaten LineageOS ve crDroid baktım en başta ancak hiçbiri açılmadı, crDroid logoda takılı kaldı, LineageOS ise S9+ yazısında bootloop oldu. FloydROM bootloop oluyor derken normalde açılıyor ama Apex'i silmeden açılmıyor %90 olasılıkla. Telefon kapalıyken batarya da çöküyor, bende öyle de bir sorun olduğu için açılışta pilin %30'u gidiyor.Hovam diğer sorun şu 4 tane custom rom denedim dediniz sorun neredeyse hepsinde yaşıyorum ben de Samsung bilerek yapıyor sanırım.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-