A55 vs S21 FE vs S23 FE

fatih terim

Uzman
Bayramdan en geç 1 hafta sonra siparişi vereceğim ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. Halihazırda Redmi Note 11 Pro Plus cihaza sahibim. Genel olarak performans anlamında memnun etse de bataryası inanılmaz kötü. Ayrıca defalarca formatlamama rağmen uygulamalarda takılmalar ve özellikle Instagram'da Reels izlerken videoların donma sorunu telefondan soğumama sebebiyet verdi. Bu 3 cihazdan öncelik batarya ve kamera olmak üzere performansı da Note 11 Pro Plus'u pek aratmayacak düzeyde olan var mı? Ortalama bütçe 15-20 bin civarı. S23 FE fiyatına baktığımızda ortalama 7 bin lira kadar bir fark oynuyor. Bu farkı vermeye değer mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

S24FE tercih edin. Bunların arasında en iyisi.

S23 FE alınmaz. S24 FE bakın.
Ne gibi farklılıklar var? Arada ki yaklaşık 8 9 bin liralık farkı vermeye değer mi ve bütçemi fazla aşan bir miktar. İndirim yansıma durumu olabiliyor mu bu tür ürünlere?

Ne gibi farklılıklar var? Arada ki yaklaşık 8 9 bin liralık farkı vermeye değer mi ve bütçemi fazla aşan bir miktar. İndirim yansıma durumu olabiliyor mu bu tür ürünlere?
Nasıl yani? S24FE bütçenize uyan bir telefon ayrıca 9 bin TL’lik bir fark yok. Fiyatı 23000TL.

Nasıl yani? S24FE bütçenize uyan bir telefon ayrıca 9 bin TL’lik bir fark yok. Fiyatı 23000TL.
A55 ve S21 FE tarafına bakarsak arada bu ikisi 15-16 bin lira civarında. S23FE önerilmişti o yüzden ekledim bütçemi aşıyor normal şartlarda ama duruma bakacağım. Buna istinaden farkı belirttim.

S24 FE tercih edin. Bunların arasında en iyisi.

Konudan bağımsız fakat birkaç ay önce bana aynı telefon önerisini yapmıştın. S24 FE'yi abime aldık ve kullanıcı deneyimi olarak çok memnun kaldığını söyledi. Kısaca öneri yaptığın için sağ ol.

Bataryası ne kadar götürüyor hocam? Performansı memnun eder mi? Kamerası nasıldır? Çok ısınma durumu yaşanıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…