Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Samsung telefon almak istiyorum. Sizce S23 FE mi yoksa A56 mı alınmalı?
A56. S23 FE'nin içindeki 2200 çipi kronik sorunlu. Şahsen mart ayını bekleyin, yeni A serisi çıkacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
A56. S23 FE'nin içindeki 2200 çipi kronik sorunlu. Şahsen mart ayını bekleyin, yeni A serisi çıkacak.
O bütçemi aşar bence.
- Makaleler
- 6
Samsung eğitim indirimi ile uyguna alırsınız. Kaldı ki güç önemli değilse A37 de işini görür.
Samsung eğitim indirimi ile uyguna alırsınız. Kaldı ki güç önemli değilse A37 de işini görür.
A56 iyi değil mi? Bana iyi gibi geldi.
Pcman80
Üstün
Benim tercihim S23 FE'den yana olurdu. Amiral gemisi amiral gemisidir. Ama yukardıdaki hocamın dediği gibi çipi sorunluysa A56. (Kendim bilmiyorum pek hakim değilim.)
Samsung telefon almak istiyorum. Sizce S23 FE mi yoksa A56 mı alınmalı?
1 hafta önce A56 satın aldım. Redmi Note 10 Pro kullanıyordum ve kırıldığı için yeni a serisini beklemedim.
Telefon güzel ama şarjı çabuk bitiyor. Kutudan şarj aleti çıkmıyor. Redmi telefonlarda çok reklam çıktığı için Samsung aldım. Telefon hakkında sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
- Makaleler
- 6
İyi de birkac hafta sonra yenisi çıkacak bence bekleyip onu almak daha iyi olur.
Benim tercihim S23 FE'den yana olurdu. Amiral gemisi amiral gemisidir. Ama yukardıdaki hocamın dediği gibi çipi sorunluysa a56. (kendim bilmiyorum pek hakim değilim.)
3 saatte şarjı bitiyor, çok ısınıyor maalesef. Telefondan soğutur. Yoksa amiral gemisi önermeyi bilirdik. Bir de çok eski.
Hocam Redmi'nin şarjı uzun gidiyordur A serisi batarya olarak iyi aslında.
1 hafta önce A56 satın aldım. Redmi Note 10 Pro kullanıyordum ve kırıldığı için yeni a serisini beklemedim.
Telefon güzel ama şarjı çabuk bitiyor. Kutudan şarj aleti çıkmıyor. Redmi telefonlarda çok reklam çıktığı için Samsung aldım. Telefon hakkında sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
Şarjı nasıl çabuk bitiyor? Ben şu an S8+ kullanıyorum, telefonu elimden hiç bırakmadığımda şarjı yaklaşık 3 saat gidiyor. Yani A56 bunu yapamıyor mu?
İyi de birkac hafta sonra yenisi çıkacak bence bekleyip onu almak daha iyi olur.
3 saatte şarjı bitiyor, çok ısınıyor maalesef. Telefondan soğutur. Yoksa amiral gemisi önermeyi bilirdik. Bir de çok eski.
Hocam Redmi'nin şarjı uzun gidiyordur A serisi batarya olarak iyi aslında.
Yenisi daha pahalı olur.
- Makaleler
- 6
Şarjı nasıl çabuk bitiyor ben şu an S8+ kullanıyorum telefonu elimden hiç bırakmadığımda şarjı yaklaşık 3 saat gidiyor yani A56 bunu yapamıyor mu?
A56 şarj olarak asla üzmez. Redmi cihazların bataryaya daha fazla önem verildiği için daha uzun gidiyordur.
@Glade @Hasan Merkit kullanıyor diye biliyorum. Onlara sormak lazım.
İlk aylarda olabilir ancak A56 ile A57 arasında çip, ekran, tasarım dışında fark yok. Yani çok fark olacağını düşünmüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-