Telefonun ekrani catlak on Yuzu, bixbi tuşu, hoparloru, şarj giris soketi degisecek. Yaptirip anneme vereceğim kullansin. Telefonculara vermeyeceğim tamir icin cunku daha once yaptirdim ve yapamamislar 1 ay sonr ayni sorunlar devam etti. Ayrica dhaa once kargoyla gonderip memnun kalanlar var mi servisinden?

Telefonun ekrani catlak on Yuzu, bixbi tuşu, hoparloru, şarj giris soketi degisecek. Yaptirip anneme vereceğim kullansin. Telefonculara vermeyeceğim tamir icin cunku daha once yaptirdim ve yapamamislar 1 ay sonr ayni sorunlar devam etti. Ayrica dhaa once kargoyla gonderip memnun kalanlar var mi servisinden?

Git yenisini al daha iyi.

Yani ben batarya değişimi için GSM iletişime göndermiştim 2 yıl önce. Kendi servisi fiyat olarak dediğiniz her şey için toplam 3000 TL'yi geçiyorsa ya GSM iletişime sorun ya eldekini uyguna bırakıp yeni bir 2.el ya da sıfır cihaza bakmanızı öneririm.

O kadar mi pahali? xD

Yani ben batarya değişimi için GSM iletişime göndermiştim 2 yıl önce. Kendi servisi fiyat olarak dediğiniz her şey için toplam 3000 TL'yi geçiyorsa ya GSM iletişime sorun ya eldekini uyguna bırakıp yeni bir 2.el ya da sıfır cihaza bakmanızı öneririm.
Dedigini yapacagim belki gonderen falan vardir diye konu acmistim aslinda.

Kendi servisinde en iyi yaparlar, ne kadar ücret alırlar bilmiyorum. 2021'de almıştım ömrümde kullandığım hiçbir telefonun yan tuşları bu kadar kolay bozulmuyordu ya..

Kendi servisinde en iyi yaparlar, ne kadar ücret alırlar bilmiyorum. 2021'de almıştım ömrümde kullandığım hiçbir telefonun yan tuşları bu kadar kolay bozulmuyordu ya..
Aslinda degistirmek yerine tamir etmisler degistirdigini solemislerdi ve bu buyuk bir yalan bende teknik servis isinden anliyorum malzemelerim olsa kendim yapardim fakat ekrani degistirecek makina yok iste. Samsung ekrandan söküp camı degistiriyor bildigim kadariyla.

Sorun olmazsa bana kargola ben yapayım:).Şaka bir yana o telefona yatırım yapmaya değmez artık bence annenen sıfır cıhaz al.
Ama yine bozulursa kulagin cinlar. xD

Sifir cihaz icin maalesef para harcayamam suan icin.

Aslinda degistirmek yerine tamir etmisler degistirdigini solemislerdi ve bu buyuk bir yalan bende teknik servis isinden anliyorum malzemelerim olsa kendim yapardim fakat ekrani degistirecek makine yok iste. Samsung ekrandan söküp camı degistiriyor bildigim kadariyla.

Ama yine bozulursa kulagin cinlar. xD.

Sifir cihaz icin maalesef para harcayamam şu an icin.

Hocam direkt interneten ekran alıp değiştirin fön makinesi iş görür bir tane tornavida alsanız iş görür.

Ekran gittiyse o telefon bir daha iflah olmaz en ufak darbede o ekran yine kırılacak hem kalitesiz ekran kullanıp hem de mağdur olacaksın. Hoparlör şarj soketi derken cebinden minimum 3-4K para çıkacak onu yapmak yerine o halde 1-1.5k ya elinizden çıkarın Samsung A07 tarzı bir şey alınabilir.