AAA oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 351
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    oyun
The Walking Dead kesinlikle öneririm, Epic Games'te Definitive Edition 70 TL. Onun dışında Quantic Dream'in bütün oyunları, TLOU, Uncharted hırsızlar mirası önerebilirim ama ben pek sevmemiştim, Batman Arkham serisi, Dying Light 1 ikinci oyun kadar iyi olmasa da oynanır, Crysis serisi. Ve son olarak Spider-Man 2018'de çıkan. Aklıma gelen bunlar.

İfadeler: 351
Assassin's Creed: Odyssey ve Valhalla oynayabilirsin. Origins önermiyorum bir süre sonra sıkıyor.

Assassin's Creed: Odyssey ve Valhalla oynayabilirsin. Origins önermiyorum bir süre sonra sıkıyor.
Yan görev yap kasıl sonra yine yan görev yap baktın yan görev yapmak sıktı yine yan görev yap oynarken yan görev yapmanı tavsiye ederim.

Şaka bir yana Odyssey güzeldirde Valhalla aşırı uzatılmış abi.

Kimse Heavy Rain'i önermemiş, şaşırdım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Gece gece güldürdün, işine bak.

TLOU'nun PC versiyonu performans olarak ne durumda lu an bilmiyorum ama Spider-Man'i yamalarla epey düzelttiler.

Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man Miles Morales sıkmayan kombat sistemleri akıcı keyifli oyunlar hikayeleri güzeldir sarar deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…