shruux 36

Başarılı
Selam dostlar, oyun önerilerine ihtiyacım var. Geçtiğimiz birkaç aydır bilgisayarı açıp ekrana bomboş bakıyorum. Geçtiğimiz 10 yılımı konsolda Rainbow Six kasarak geçirdim. Ciddi derecede R6 kasıyordum; yeri geldi, ilk 300 Champ oldum; yeri geldi, Türkiye listesinde 1. oldum (konsol platformunda). Gerek oyunun eskimesi, gerek takım içi yaşanan sorunlardan dolayı ve çok uzun süredir oynuyor olmaktan oyunu bıraktım. Geri başladım derken sonunda bıraktım.

Bilgisayara geçtikten sonra CS2 denedim fakat R6 kadar bağlanamadım ve oyun içi kitle ile hileden dolayı vakit ayırmaya değer bir oyun olmadığına karar verdim. Ki CS2 oynadığım süreçte de FACEIT 8. seviye, Premier'de de 24.999 eloya çıkıp hileler yüzünden 21K'ye düşerek bırakmaya karar verdim. Artık ciddi şekilde FPS oyunları oynamaktan biraz yorulduğumu fark ettim. Bu nedenle artık biraz daha sakin oynayabileceğim oyunlar arıyorum. MW4 ve GTA 6'yı bekliyorum, bu ikisi için ekran kartımı yükselttim. PS5'im var ancak PC'ye geçtiğimden beri yüzüne bakmıyorum; onu satıp OLED monitöre geçeceğim. Anlayacağınız, dediğim gibi artık biraz daha arkama yaslanmak istiyorum.

Her şey iyi hoş fakat çok uzun süre R6 kasmaktan oyun algımı kaybettim sanırım çünkü oynadığım oyunlardan çabuk sıkılıyorum ve iade ediyorum. En son oynadığım hikayeli oyun Cyberpunk olmuştu; iki kere bitirdim oyunu. Tek başıma oynayabileceğim cidden saracak oyun önerisine ihtiyacım var. Hikayeli oyun demişken, her türlü hikayeyi sevmiyorum. Biraz daha günümüz ve gelecekte geçen GTA, Cyberpunk tarzı oyunlar ilgimi çekiyor. Online oynayabileceğim oyunlara da açığım fakat benimle oynayacak arkadaşım yok. Bu nedenle online olsa da arkadaşım olmadan oynayabileceğim oyun olursa sevinirim.

Daha önceden oynadığım hikayeli oyunları aşağı yazıyorum; ne tarz sevdiğimi anlamanız için yanına işaret koyduklarım sıkılıp bitirmediğim oyunlar.

Spider-Man, Spider-Man Miles Morales, RDR2, GTA 4, GTA 5, God of War, God of War: Ragnarok (!), Ghost Recon Wildlands, Ghost Recon Breakpoint (!), Watch Dogs 2, Watch Dogs Legion (!), TLOU (!), Far Cry 4, 5, 6 (!), Uncharted 1, 2, 3, 4, Call of Duty neredeyse hepsini oynadım; en sevdiklerim MW2019 ve MW3. Oynanış açısından hikayesine takılmadım çok, tüm NFS serisi. Aklıma gelenler bunlar.

Bu oyunların çoğunu R6'yı ciddi şekilde kasmaya başlamadan önce oynadım; bitirmediklerimin çoğu R6 kasmaya başladıktan sonra oynadıklarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, oyun önerilerine ihtiyacım var. Geçtiğimiz birkaç aydır bilgisayarı açıp ekrana bomboş bakıyorum. Geçtiğimiz 10 yılımı konsolda Rainbow Six kasarak geçirdim. Ciddi derecede R6 kasıyordum; yeri geldi, ilk 300 champ oldum; yeri geldi, Türkiye listesinde 1. oldum (konsol platformunda). Gerek oyunun eskimesi, gerek takım içi yaşanan sorunlardan dolayı ve çok uzun süredir oynuyor olmaktan oyunu bıraktım. Geri başladım derken sonunda bıraktım.

Bilgisayara geçtikten sonra CS2 denedim fakat R6 kadar bağlanamadım ve oyun içi kitle ile hileden dolayı vakit ayırmaya değer bir oyun olmadığına karar verdim. Ki CS2 oynadığım süreçte de FACEIT 8. seviye, Premier'de de 24.999 eloya çıkıp hileler yüzünden 21K'ye düşerek bırakmaya karar verdim. Artık ciddi şekilde FPS oyunları oynamaktan biraz yorulduğumu fark ettim. Bu nedenle artık biraz daha sakin oynayabileceğim oyunlar arıyorum. MW4 ve GTA 6'yı bekliyorum, bu ikisi için ekran kartımı yükselttim. PS5'im var ancak PC'ye geçtiğimden beri yüzüne bakmıyorum; onu satıp OLED monitöre geçeceğim. Anlayacağınız, dediğim gibi artık biraz daha arkama yaslanmak istiyorum.

Her şey iyi hoş fakat çok uzun süre R6 kasmaktan oyun algımı kaybettim sanırım çünkü oynadığım oyunlardan çabuk sıkılıyorum ve iade ediyorum. En son oynadığım hikayeli oyun Cyberpunk olmuştu; iki kere bitirdim oyunu. Tek başıma oynayabileceğim cidden saracak oyun önerisine ihtiyacım var. Hikayeli oyun demişken, her türlü hikayeyi sevmiyorum. Biraz daha günümüz ve gelecekte geçen GTA, Cyberpunk tarzı oyunlar ilgimi çekiyor. Online oynayabileceğim oyunlara da açığım fakat benimle oynayacak arkadaşım yok. Bu nedenle online olsa da arkadaşım olmadan oynayabileceğim oyun olursa sevinirim.

Daha önceden oynadığım hikayeli oyunları aşağı yazıyorum; ne tarz sevdiğimi anlamanız için yanına işaret koyduklarım sıkılıp bitirmediğim oyunlar.

Spider-Man, Spider-Man Miles Morales, RDR2, GTA 4, GTA 5, God of War, God of War: Ragnarok (!), ghost Recon Wildlands, Ghost Recon Breakpoint (!), Watch Dogs 2, Watch Dogs Legion (!), TLOU (!), Far Cry 4, 5, 6 (!), Uncharted 1, 2, 3, 4, Call of Duty neredeyse hepsini oynadım; en sevdiklerim MW2019 ve MW3. oynanış açısından hikayesine takılmadım çok, tüm NFS serisi. Aklıma gelenler bunlar.

Bu oyunların çoğunu R6'yı ciddi şekilde kasmaya başlamadan önce oynadım; bitirmediklerimin çoğu R6 kasmaya başladıktan sonra oynadıklarım.

GTA SA/III/VC Definitive Edition.
SCP cb Ultimate Edition reborn (önce düz SCP cb oynayın)
FS 25.
İnternet kafe SIM serisi.

Daha düz ve herkesin oynadığı ve bildiği oyunlar sıkar zaten.

Telefonunuz Android ise necromancer story deneyin mobilin en iyi hikayesi (PC'den emülatör deneyin)

Ready or Not bakabilirsin, o kadar R6 oynayan birinin seveceğini düşünüyorum. Biraz da karanlık tarafı deneyeyim dersen de Payday3.

Hikayeler:

Kesin oynaman gerekenlere ünlem koydum.

Tomb Raider son üçleme(!)
Metro 2033-Exodus(!!!!!!)
Mafia 1 Def.
Star Wars Jedi serisi
Days Gone
Prototype 1-2 (!!!!)
RDR2 oynamışsın arkasına RDR1 oynamak lazım(!!)
Starfield
Alan Wake 1-2
Beyond(!!!)
Detroit(!!!!!!)
Horizon 1-2
Until Dawn(!)
Pragmata(!)
007

Ready or Not bakabilirsin, o kadar R6 oynayan birinin seveceğini düşünüyorum. Biraz da karanlık tarafı deneyeyim dersen de Payday3.

Hikayeler:

Kesin oynaman gerekenlere ünlem koydum.

Tomb Raider son üçleme(!)
Metro 2033-Exodus(!!!!!!)
Mafia 1 Def.
Star Wars Jedi serisi
Days Gone
Prototype 1-2 (!!!!)
RDR2 oynamışsın arkasına RDR1 oynamak lazım(!!)
Starfield
Alan Wake 1-2
Beyond
Detroit
Horizon 1-2
Until Dawn
Pragmata
007
Ready or Not önceden oynamıştım tek başıma çok sarmayınca iade etmiştim. Payday 2'yi çok severek oynamıştım ancak üçüncü oyunu beni pek içine çekemedi, nedense 2'ye göre biraz daha dandik hissettirdi bir de benim oynadığım dönem çok fazla sunucu çöküyordu bir türlü oyuna giremiyordum.

Days Gone, 007 aklımda. Detroit'i bitirmiştim yazmayı unutmuşum, Until Dawn biraz oynadım ama bitirdim mi hatırlamıyorum. Star Wars oynamıştım sıkılıp bıraktım. Onun dışındakilere elimi sürmedim onlara göz atabilirim.

Aklıma gelen bazı oyun & oyun serileri şu şekilde:

-Black Myth: Wukong
-Lies of P
-Sekiro: Shadows Die Twice
-Elden Ring
-Resident Evil serisi
-Devil May Cry serisi
-Ratchet & Clank
-Prince of Persia serisi
-Days Gone
-007 First Light
-Demon's Souls
-Ghosts of Tshusima & Ghost of Yotei
-Cry of Fear
-Max Payne serisi
-Little Nightmares serisi
-Soldier of Fortune
-Clair Obscur: Expedition 33
-Beyond Two Souls
-Detroit Become Human
-Heavy Rain
-Sunset Overdrive
-Silent Hill serisi
-Reboot DOOM serisi
-Reboot Wolfenstein serisi

Son düzenleme:
@Michael MYERS Dying Light ilk oyununu oynamıştım arkadaşımla. 2. oyun ve Dying Light The Beast aklımda vardı ancak tek başıma sıkılır mıyım diye emin olamamıştım.

@Michael MYERS Dying Light ilk oyununu oynamıştım arkadaşımla. 2. oyun ve Dying Light The Beast aklımda vardı ancak tek başıma sıkılır mıyım diye emin olamamıştım.
Sıkılmazsın. Esasında zaten solo daha keyifli bence.

Buradan da bakabilirsin, fikir edinmek açısından iyi olur: