AAA oyun tavsiyesi

EnesLo

Uzman
Selam, bütçemin yeteceği kadar bir sistem kurdum. hayatımda bir kere bile AAA oyun oynamadım. Eğlenceli, hikayesi sıkıcı olmayan, çayını kahveni alıp oyunun içine seni sürükleyen AAA oyunlar arıyorum. Sistemim 1080p ultrada rahatlıkla oynatabiliyor. Bana eğlenceli AAA oyunlar önerir misiniz?

Spider-Man Remastered, Spider-Man 2, Ghost Of Tsushima, TLOU P1-P2, Uncharted 4, RDR2 gibi oyunlara bakabilirsiniz.

bence de Last Of Us güzel bir başlangıç oyunu olur sizin için. Onun haricinde Far Cry serisi ve Call Of Duty Black Ops I & II'ye bakmanızı öneriyorum.

Red Dead Redemption 2, AAA oyunların başyapıtı.

Uncharted 4 deneyebilirsiniz, keyifli yapım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyberpunk 2077.

Uncharted iyidir ancak 4 ve Kayıp Miras şu anlık PC'de var. Öncesinin hikayesini bilmen iyi olabilir. Gameplay olarak güzel bir başlangıç.
Uncharted'dan sonra The Last of Us serisi akar. Uncharted'dan sonra diyorum çünkü gore mekanikleri daha vahşi + vurucu. TLOU'dan Uncharted'a düşmek sıkar.
İkisinin de Türkçe dublajı var bu arada.

Bunlar olmazsa God of War 2018, ardından Ragnarok bayağı iyi. Saatlerini göm, fena olmayan açık dünyalarda keşif yap mis gibi. Türkçe dil desteği var, o da bir artı. (Dublaj değil)
Ama onun da YouTube'dan hikaye/lore'unu öğrenmen gerek. Taha Aynacı'yı tek geçerim o konuda.

İllaki birisi Red Dead Redemption önerecek ancak o oyun hantal. Çok kaliteli ama yavaş. Oyunları severim ama AAA'lara fazla alışık olmadığımdan girmeye korkuyorum.
kahveni alıp oyunun içine seni sürükleyen
Eğer geçmişte RPG oyunlara bulaştıysan Baldur's Gate 3 seni içine çeker.

AAA değil diye biliyorum ancak oyunlara yeni başlayanlara önerim Ori serisidir. İlk oyun biraz yavan ancak 2. oyun harika! 4 kez bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…